Uyku İlacı

101 görüntüleme
Y

Yasemin K. ..

27 Temmuz 2025 12:57
Merhaba Osman hoca uyku ilacı hakkında ne düşünüyor bilen var mı! 4 aylık bebeğim 23.00 da uyuyor sabah 06.00 da kalkıyor gün içinde 15-40 dk uykular en fazla bugüne kadar gaz sorunu vardı şimdi de diş sancısı muhtemelen bitkisel uyku takviyeleri kullan var mı ?
A

A.

27 Temmuz 2025 13:04
Olumlu düşünmüyordu diye hatırlıyorum ve bence zorlandığınızı tahmin edebiliyorum ama böyle şeylere gerek yok. Benim oğlum da gündüz maks yarım saat uyuyordu bildiğin dakikti . Zamanla düzeliyorlar az çok iyi oluyor . Böyle şeyler içirip bebeği uyutmayı mantıklı bulmuyorum ben .
Y

Yasemin K. ..

27 Temmuz 2025 13:06
Teşekkür ederim
Hanife A. .

Hanife A. ..

27 Temmuz 2025 13:34
Uyku gerilemesi yaşıyor da olabilir. Benim bebeğim bu aydan sonra düzene oturmuştu. Uyku aralıklarına dikkat edin. Kaçta klkiyorsa bir buçuk iki saat sonra ilk uykuya yatirin 30-40dk sürebilir bir saat de sürebilir. Uyandiktan iki saat sonra tekrar uykusu gelecektir. Ben böyle bir düzen olusturmsutum. Geç uyuduğu için erken kalkıyor muhtemelen
Y

Yasemin K. ..

28 Temmuz 2025 09:43
Böyle yapıyorum bende 1 aydır ama yine aynı sonuç

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir