Uyku İçin Bitki Çayı

139 görüntüleme
B

Bahar K.

3 Şubat 2026 11:51
Melisa çayı veya papatya çayı kullanan oldu mu acaba doğduğundan beri uyku problemimiz var uyku eğitimi önermeyim zaten aldım oda işe yaramadı kullanan varsa bilgi verirse sevinirim
M

Mehves

3 Şubat 2026 12:42
Bebeğe birşey içirmeye gönlüm razı değil Bende Kendime sonçare magnezyum takviyesi kullanmaya başladım. Belki size de iyi gelir sütünüzden dolayı da bebeğede iyi gelebilir deneyin derim. Bugünde papatya çayı içeceğim 😅
B

Bahar K.

3 Şubat 2026 12:44
siz kullanınca uykusunda düzelme oldu mu peki🙄
M

Mehves

3 Şubat 2026 12:56
Daha yeni başladım i. zaten magnezyum eksikliği uykusuzluk huzursuzluk yapıyor gebeliğimde kullanınca faydasını görmüştüm. Tekrar kullanıyorum işte. Denemekte fayda var
B

Bahar K.

3 Şubat 2026 20:10

Mehves

Daha yeni başladım i. zaten magnezyum eksikliği uykusuzluk huzursuzluk yapıyor gebeliğimde kullanınca faydasını görmüştüm. Tekrar kullanıyorum işte. Denemekte fayda var

Deneyim bşr gelişme olursa bildirin😭
M

Memduha D. ..

12 Şubat 2026 21:02
2 aydır kullanıyorum bende çok umutlu bir şekilde başlamıştım magnezyuma ama bizde hiçbir şey değişmedi uyumuyor yine bende melisa vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da bir şey olur mu diye
B

Bahar K.

12 Şubat 2026 21:04

Memduha Dönmez

2 aydır kullanıyorum bende çok umutlu bir şekilde başlamıştım magnezyuma ama bizde hiçbir şey değişmedi uyumuyor yine bende melisa vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da bir şey olur mu diye

Ben geçenler de iki tatlı kaşığı kadar verdim Osman hocanın soru cevabında biri daha sormuş oda 6 aydan büyük bebeklere verebiliriz diye cevap vermişti
M

Memduha D. ..

13 Şubat 2026 14:14
Aaa çok iyi çok teşekkür ederim bende verebilirim o zaman 🧡🧡

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir