Uyku İçin Bitki Çayı
139 görüntüleme
B
Bahar K.
3 Şubat 2026 11:51
Melisa çayı veya papatya çayı kullanan oldu mu acaba doğduğundan beri uyku problemimiz var uyku eğitimi önermeyim zaten aldım oda işe yaramadı kullanan varsa bilgi verirse sevinirim
M
Mehves
3 Şubat 2026 12:42
Bebeğe birşey içirmeye gönlüm razı değil Bende Kendime sonçare magnezyum takviyesi kullanmaya başladım. Belki size de iyi gelir sütünüzden dolayı da bebeğede iyi gelebilir deneyin derim. Bugünde papatya çayı içeceğim 😅
B
Bahar K.
3 Şubat 2026 12:44
siz kullanınca uykusunda düzelme oldu mu peki🙄
M
Mehves
3 Şubat 2026 12:56
Daha yeni başladım i. zaten magnezyum eksikliği uykusuzluk huzursuzluk yapıyor gebeliğimde kullanınca faydasını görmüştüm. Tekrar kullanıyorum işte. Denemekte fayda var
B
Bahar K.
3 Şubat 2026 20:10
Daha yeni başladım i. zaten magnezyum eksikliği uykusuzluk huzursuzluk yapıyor gebeliğimde kullanınca faydasını görmüştüm. Tekrar kullanıyorum işte. Denemekte fayda var
M
Memduha D. ..
12 Şubat 2026 21:02
2 aydır kullanıyorum bende çok umutlu bir şekilde başlamıştım magnezyuma ama bizde hiçbir şey değişmedi uyumuyor yine bende melisa vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da bir şey olur mu diye
B
Bahar K.
12 Şubat 2026 21:04
2 aydır kullanıyorum bende çok umutlu bir şekilde başlamıştım magnezyuma ama bizde hiçbir şey değişmedi uyumuyor yine bende melisa vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da bir şey olur mu diye
M
Memduha D. ..
13 Şubat 2026 14:14
Aaa çok iyi çok teşekkür ederim bende verebilirim o zaman 🧡🧡