Uyku İçin Bitki Çayı

298 görüntüleme
B

Bahar K.

3 Şubat 2026 11:51
Melisa çayı veya papatya çayı kullanan oldu mu acaba doğduğundan beri uyku problemimiz var uyku eğitimi önermeyim zaten aldım oda işe yaramadı kullanan varsa bilgi verirse sevinirim
M

Mehves

3 Şubat 2026 12:42
Bebeğe birşey içirmeye gönlüm razı değil Bende Kendime sonçare magnezyum takviyesi kullanmaya başladım. Belki size de iyi gelir sütünüzden dolayı da bebeğede iyi gelebilir deneyin derim. Bugünde papatya çayı içeceğim 😅
B

Bahar K.

3 Şubat 2026 12:44
siz kullanınca uykusunda düzelme oldu mu peki🙄
M

Mehves

3 Şubat 2026 12:56
Daha yeni başladım i. zaten magnezyum eksikliği uykusuzluk huzursuzluk yapıyor gebeliğimde kullanınca faydasını görmüştüm. Tekrar kullanıyorum işte. Denemekte fayda var
B

Bahar K.

3 Şubat 2026 20:10
Mehves
Daha yeni başladım i. zaten magnezyum eksikliği uykusuzluk huzursuzluk yapıyor gebeliğimde kullanınca faydasını görmüştüm. Tekrar kullanıyorum işte. Denemekte fayda var
Deneyim bşr gelişme olursa bildirin😭
M

Memduha D. ..

12 Şubat 2026 21:02
2 aydır kullanıyorum bende çok umutlu bir şekilde başlamıştım magnezyuma ama bizde hiçbir şey değişmedi uyumuyor yine bende melisa vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da bir şey olur mu diye
B

Bahar K.

12 Şubat 2026 21:04
Memduha Dönmez
2 aydır kullanıyorum bende çok umutlu bir şekilde başlamıştım magnezyuma ama bizde hiçbir şey değişmedi uyumuyor yine bende melisa vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da bir şey olur mu diye
Ben geçenler de iki tatlı kaşığı kadar verdim Osman hocanın soru cevabında biri daha sormuş oda 6 aydan büyük bebeklere verebiliriz diye cevap vermişti
M

Memduha D. ..

13 Şubat 2026 14:14
Aaa çok iyi çok teşekkür ederim bende verebilirim o zaman 李李
M

Melda Ç.

7 Mart 2026 13:25
Merhabalar güncel durumlar da bir değişiklik oldu mı bir çözüm bulabildiniz mi
B

Bahar K.

7 Mart 2026 13:52
Melda Çolak
Merhabalar güncel durumlar da bir değişiklik oldu mı bir çözüm bulabildiniz mi
Her gün değil bir kaç gün arayla veriyorum ve ilk uyku bloğu çok güzel geçiyor kesintisiz 3/4 saat uyuyor ben istediğim sonucu alıyorum uykuya direnme olmuyor sakin ve strese girmeden uykuya geçiş yapıyoruz
M

Melda Ç.

7 Mart 2026 14:03
Kaç aylık acaba bebeğiniz Melisa çayı mı veriyorsunuz uyku problemleriniz neydi çok teşekkür ederim şimdiden
B

Bahar K.

7 Mart 2026 14:07
Melda Çolak
Kaç aylık acaba bebeğiniz Melisa çayı mı veriyorsunuz uyku problemleriniz neydi çok teşekkür ederim şimdiden
10 aylık bebeğim bizim uyku sorunumuz 6. Aya girmemizle başladı tabi ki dil süreci bunu tetikleyen şeylerden biriydi ama suan diş sürecimiz yok tekrardan uykusunu düzene sokmaya çalışıyorum yavaş yavaş da düzeliupr çok şükür darısı sizin başına diyorum
B

Bahar K.

7 Mart 2026 14:07
Melda Çolak
Melisa veriyorum evet
M

Melda Ç.

7 Mart 2026 14:09
Çok teşekkür ederim
B

Bahar K.

7 Mart 2026 14:12
Melda Çolak
Çok teşekkür ederim
Bu arada denerken alerji riskine karşı çay kaşığı vererek denemenizi tavsiye ederim ben öyle yaptım çünkü
M

Melda Ç.

7 Mart 2026 14:37
Sizi rahatsız ediyorum tekrar ama ne kadar. Ve ne zaman verdiniz acaba
B

Bahar K.

7 Mart 2026 16:07
Melda Çolak
Sizi rahatsız ediyorum tekrar ama ne kadar. Ve ne zaman verdiniz acaba
İlk başlarda dediğim gibi çay kaşığı ile denedim şimdi ise 4 yemek kaşığı biberona koyuyorum öyle içiriyorum belki daha fazla da içebiliyordur ama ben temkinli ilerlemekte fayda var diyerek o şekilde yapıyorum
S

Seher G.

Premium Üye
14 Mart 2026 06:53
11 aylık bebeğim uyumuyor bu humana iyi geceler çayını denediniz mi Melisa çayı nasıl demlenir ondan bahsedebilir misiniz
B

Bahar K.

14 Mart 2026 08:34
Seher Gül
11 aylık bebeğim uyumuyor bu humana iyi geceler çayını denediniz mi Melisa çayı nasıl demlenir ondan bahsedebilir misiniz
ben sadece Melisa çayını denedim Melisa çayınıda 5 yaprak olacak şekilde sıcak suya koyuyorum 4/5 dk bekletip demlenmesini bekliyorum bebeğime de 4 yemek kaşığı içiriyorum
S

Seher G.

Premium Üye
14 Mart 2026 11:41
Teşekkür ederim Bahar hanım
S

Seher G.

Premium Üye
15 Mart 2026 03:53
Uyumadı 😀😀😀sanırım benim çocuğumun mizacı bu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir