Uyku Huzursuzluğu
70 görüntüleme
G
Gül Y.
30 Temmuz 2025 18:49
Merhaba bebeğim 2.5 aylık. Gece 12 den önce uyumuyor. 8-9 gibi odamıza geçmemize rağmen 12 ye kadar direniyor. Loş ortamda uyutmaya çalışıyoruz, ışık açılması için ağlıyor ışık açılınca susuyor. Ne yapabiliriz?
G
Gizem S.
30 Temmuz 2025 19:01
Uyku rutini oluşturun oğlum daha 40 günlük şuan da bile rutin oluşturdum yaklaşık 25 gündür her gece kısa süreli banyoya sokuyorum gaz masajı yapıyorum rahat uyuması için emziriyorum kundaklama ya gelince uyuyor hemen zorlanmadan
E
Elif S.
30 Temmuz 2025 19:08
herkes her şeyi doğru söylüyormuş arkadaşlar, ben de zaman geçtikçe anlıyorum.. ilk zamanların tadını çıkar elif, zaten full uyuyor diyorlardı, 3-4ay arası uyku gerilemesi ve daha sonra gece veya gündüz herhangi istediği bir saatte uykudan kaçması , direnmesi zorlanması... bunları görünce anladım ne demek istediklerini... bu sadece uyku ile ilgili gerçekler tabii.. Gül hanım biz de o dönemlerde ışıksız durmuyorduk, her yer karanlık olunca gözleri far görmüş tavşan gibi oluyordu, ne yalan söyliyim ışığı açıp bir şekilde (çok zor şekillerde 😅🥲) uyutabilirsem, 40dk falan dalmasını bekleyip ışığı kapatıyordum. uyku eğitimi veremedim. şu an ışık aramıyor, uyursa karanlıkta da güzelce uyuyor