Uyku Hak

98 görüntüleme
Y

Yağmur T. B.

17 Ağustos 2025 20:52
Arkadaşlar selam, bebeğim ne zaman gece düzenli uyuyacak merak içindeyim. Henüz 4 aylık. Sık sık uyanıyoruz. Daha büyük çocuğu olan anneler yorum yapabilir mi ne zaman düzene giriyor :)
T

Tarik ..

17 Ağustos 2025 20:57
Normal şartlarda 4 aylık bir bebeğin 6-7 saat kesintisiz uyumasını bekleriz ama bebek neden uyanıyor açlık mı ağrı mı ateş mi yoksa alışkanlık mı bunu tespit edip onun üzerinde durmak gerekir aksi halde 1.5 yaşına kadar uyku düzeni olmayacaktır :)
S

Songül Ş.

17 Ağustos 2025 20:59
Benim kızım 6 aylık o da sık sık uyanıyor ben emzirmeyi bırakamadım geceleri ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve kendi kendine uyumayı henüz öğrenemedikleri için normal karşılıyordum bu doğrultuda hareket edince biraz daha rahat ettim ama diş dönemi vs o bu derken çokta mümkün olmayacak gibi geliyor ha tabi benim kastım 2.5-4 saat arası daha sık uyanıyorsa bebeğinizin başka bir sorunu olabilir ortam ısısı uyku hijyeni vs vs
M

Melike B.

17 Ağustos 2025 21:07
Bebeğim 5 aylık şuanda uykusu olduğu halde oyun arıyor şaka gibi
Z

Zeynep ..

17 Ağustos 2025 21:08
4.ay uyku gerilemesinden dolayı sık kalkış yapıyordur benim kızım 9 aylık olmak üzere uyku eğitimi aldığımız için uykuda problem yaşamıyoruz çok şükür
D

Duygu Ö.

17 Ağustos 2025 21:19
Kimden aldınız uyku eğitimini, birde süreç zor muydu
M

Muhteber D.

17 Ağustos 2025 21:52
4. Ay atağını atlattıktan sonra ayına göre uyku saatlerini uyku aralıklarını araştırıp kendinize göre uyarlayıp devam edebilirsiniz. Benim oğlum sekiz aylık şu an iki haftadır tam düzene bindi. Öncesinde uyku aralıklarını önemsemiyordum gündüz uykusu yarım saati geçmiyordu bazen 10 dk uyuyup kalkıyordu gece 1 e kadar akşam uykusuna geçmediği oluyordu. Şimdi gündüz iki uyku yaptırıyorum akşam sekiz civarı uyutuyorum sabah 7 8 arası kalkıyor gece iki üç defa emmek için uyanıyor geri uyuyor. Akşam sakince oturmak büyük keyifmiş sekiz ay sonra anladım :)
Z

Zeynep ..

17 Ağustos 2025 22:07
Nazlı Çevikten aldık Duygu hanım. Süreç aslında zor değildi ama bebeğim dirençliydi istediği olmadığı zaman ortalığı ayağa kaldıran bi bebek 😂 o yüzden onu zorlamadan yavaş yavaş ilerledik
D

Duygu Ö.

18 Ağustos 2025 09:41
Ya bende istiyorum benim bebeğim de sadece meme de uyuyor 7 aylık ve bu yüzden çok sık uyanıyor ama korkuyorum da uyku eğt. Sürecinde kıyamamaktan

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir