Uyku Geriliği

280 görüntüleme
Döne E.

Döne E.

1 Ağustos 2026 02:45
35 günlük bebeğim bugün sürekli mızmızlandı gaz sancısı desem sürekli beslenme sonrası gazını çıkardım ama uykusu kuş uykusu gibi sürekli uyandı yarım saatte bir ve süreklide beslenmek istiyor ağzında biberonla uyuyor çekince uyanıyor kucağımda da uyusa aynı ne yapmam lazım
Y

Yasemin

1 Ağustos 2026 03:09
Doyduğundan eminmisiniz ? Çünkü emıyor olabılır ama sütunuz yeterlı mı acaba ?

doydugundan kessın emınsenız gazı vardır . Hemen çıkmıyor ben bazen bır saat masaj yapardım öyle rahatlardı.

kolay gelsın
Döne E.

Döne E.

1 Ağustos 2026 03:10
Yasemin
Doyduğundan eminmisiniz ? Çünkü emıyor olabılır ama sütunuz yeterlı mı acaba ?

doydugundan kessın emınsenız gazı vardır . Hemen çıkmıyor ben bazen bır saat masaj yapardım öyle rahatlardı.

kolay gelsın
Doyduğundan eminim çünkü beslendikten sonra kusuyor fazla geliyor arka arkaya 60 ml içmeye çalışıyor çünkü gazını alıyorum ama sanırım bağırsaklarında kalıyor biraz ondan şüpheleniyorum
Elif T.

Elif T.

1 Ağustos 2026 04:30
Çok afedersiniz kakası ne renk acaba?
Döne E.

Döne E.

1 Ağustos 2026 06:18
Elif Tuğçe
Çok afedersiniz kakası ne renk acaba?
açık renkte ama biraz katı
Nurcan E.

Nurcan E.

1 Ağustos 2026 09:11
Katı ise yeterince sıvı almıyordur büyük ihtimalle gaz sorunu var uyku gerilemesi 4 ayda oluyor oda büyüme ataklariyla alakalı ama dert etmeyin bu duruma alışın 8 aylık hala uyku yok bizde
Döne E.

Döne E.

1 Ağustos 2026 09:14
Nurcan Ebik
Katı ise yeterince sıvı almıyordur büyük ihtimalle gaz sorunu var uyku gerilemesi 4 ayda oluyor oda büyüme ataklariyla alakalı ama dert etmeyin bu duruma alışın 8 aylık hala uyku yok bizde
çok teşekkür ederim tedirgin oldum ister istemez 5. hafta atağı diyorlar:)
Nurcan E.

Nurcan E.

1 Ağustos 2026 09:17
Evet 5 hafta çok ciddi bı atak değil bütün rutin 4 ayda bozuluyor yapacak bir şeyimiz yok onlara göre hareket edicez uyumak istemiyorlardı istemiyorlar tecrübeyle sabit psikolojinizi bu durumlara alistirin uykusuzluk çok zor çok yoruluyorsunuz biliyorum ama geçecek takılmayın bebeğinizle güzel vakitlerin tadını çıkarın ♥️
Duygu B. B.

Duygu B. B.

1 Ağustos 2026 10:22
Ben o dönemde kucağımda uyuttuğumu hatırlıyorum. Kanepede ayaklarımı uzatırdım. Kızım omzumda ya da kucağımda, sabaha kadar bu şekilde... Bazen oluyor. Hiçbir çocuk dertsiz değil, farklı farklı şeyleri olabiliyor. Biberonla biraz bağ kurmuş olabilir, erken dönemde başladıysanız olabiliyor bazen ama sorun değil, çözülebilir. Biberon yerine eds yöntemiyle emzirmeyi denemelisin biraz 2 güne zaten unutacak. Bir de beslenme sonrası bebeği 20 30 dk falan omzunda tut, gazını çıkarmaya çalış o arada zaten uykuya geçecektir. Bir de günde totalde ne kadar uyuduğu önemli, bunu bu uygulamadan takip edebilirsin. Günlük aldığı uyku yeterliyse o zaman çok dert etmene gerek yok. Bir de atak dönemlerinde kucağında uyut, ileride pek olmuyor çünkü hem büyüyorlar hem de ağırlaşıyorlar :) Tadını çıkar biraz da bugünlerin :)
Elif T.

Elif T.

1 Ağustos 2026 11:36
Döne Eser
açık renkte ama biraz katı
Yeşildi bebeğimin hem gazdan hem de sindirememekte oluyormuş mamayı değiştirdik
M

Merve Ç.

2 Ağustos 2026 14:15
Beslenme sonrası gaz çıksa bile yine de gazı olabilir. Bacaklarını hareket ettirin (bisiklet sürer gibi, aşağı yukarı sağa sola) sonra hafifçe karnına itin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir