Uyku Gerilemesi ve Meme Reddi

140 görüntüleme
Y

Yasemin

3 Aralık 2025 18:05
Merhaba,
Bebeğim 4buçuk aylık son 1 haftadır uyku düzeni bozuldu, özellikle 4 gündür de akşam uyutmak istediğimde ağlama krizlerine giriyor, hıçkırarak ağlıyor, nefessiz kalıyor. Uyku pozisyonundan çıkıp konuşmak istediğimizde de kısa süreliğine rahatlıyor. Bu süreçte emzirmek için kucağa aldığımda yatış pozisyonuna geçtiğimde ağlayarak emmek de istemiyor, önerileriniz var mıdır bu süreci nasıl rahat atlatabiliriz?
A

Ayşegül Ü.

3 Aralık 2025 18:06
Aynı durumdayız
S

Sümeyye S.

3 Aralık 2025 18:10
Daha yeni bu süreci geçiren biri olarak çok sabırlı olmanızı tavsiye ederim. Öncelikle şunu söyleyeyim bana çevremdekiler söylüyordu fakat asla inanmıyordum ve çok stres yaptım bebeğimle birlikte çok ağladım fakat boşunaymış: GEÇECEK:) siz sakin kalın bebeği emmeye zorlamayın krizi girdiğinde sakinleştirip tekrar denedim sakin ortamda karanlık loş yerde denedim farklı pozisyonlarda emzirdim pilates topu veya yürüyerek denedim. Uykuya dalarken sadece bende uyuyordu o da ağlayarak krize girerek biraz sakinleştirip denedim yada ağlamasının bitmesini bekledim uyutmaya çalışmaya devam ettim. Hala tam düzelmese de daha iyi emin olun geçeceğinden ve sakin ilerleyin
Y

Yasemin

3 Aralık 2025 18:21
Sizin gibi bebeğim ağladıkça içim acıyor ve birlikte ağlamamak kaçınılmaz oluyor, umarım geçer🥲uyku kaynaklı ağlama krizlerini de mi pilates topuyla hafiflettiniz
A

Asude

3 Aralık 2025 18:36
Kızım 9 aylık oldu.. kolik bir bebekti. Bir koliği unutmam bir de bu 4.ay atağını.. bahsettiğiniz gibi bütün uyku düzeni bozuluyor, tüm uykulara ağlama krizleriyle geçiyordu. Ne yazık ki 6.aya kadar devam etti ancak her çocuk aynı değil tabiki, daha kısa sürenler de var. Ne yaptıysam kar etmedi.. tek ilacı var ZAMAN..eski düzeniniz geri gelmiyor ama yeni bir düzen kuruyorsunuz. Sabredin 🤲🏻
Ş

Şeyma N. S.

3 Aralık 2025 19:02
Bizde aynı durumdayız
B

Burcu B. Ö.

3 Aralık 2025 19:13
Bende aynı durumdayım asla emmek istemiyor kucağa alır almaz ağlıyor beş aylık oldu bugün ne yapcamı şaşırdım emmediği için sütüm de azaldı çok az emiyor iki haftadır kilo da almamış ama kilo vermemiş de ne yapcam bilmiyorum
Fadile B.

Fadile B.

3 Aralık 2025 19:45
Bu ayda atak var normal geçiyor zamanla
Yağmur Y.

Yağmur Y.

3 Aralık 2025 19:47
4. Ay ataginiz hayırlı olsun bol sabir dilerim biraz ağır geçer 4. Ay atağı ben geliyorum diyo çok çok sabretmeniz lazım 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir