Uyku Gerilemesi mi Yoksa Başka Bir Şey mi
131 görüntüleme
E
Elanur
9 Şubat 2026 14:14
Bebeğim 7 aylık bu zamana kadar uykuyla pek arası iyi olmadı.6 aylıkken ek gıdaya başladık 1 ay güzel ilerledi ama [7.ay](7.ay) itibariyle ek gıda reddi oldu sevdiği şeyleri bile yemiyor su içmek istemiyar uyumak istemiyor. Ayağımda sallıyorum yerine koyunca çığlık çığlıga ağlıyor bu zamana kadar uyuduktan sonra kendi yatağına koyardım şimdi mümkün değil çok fazla geçe uyanmaları arttı ve ayağımda sallarken kendini kaldırıyor sağa sola dönmeye çalışıyor tutup tekrar sallıyorum bu süreç 10 -20 gündür devam ediyor . Zor uyurdu ama bu kadar zor uyuttuğumu hatırlamıyorum neden böyle oldu ağlama krizlerine giriyor çok sinirli kızıyor kıpkırmızı oluyor benim gibi olan varmı ne yapmalıyım acaba uyku gerilemesi mi yaşadığımız atak mı ne olduğunu bilmiyorum
H
Hülya N. İ.
9 Şubat 2026 15:25
Kizimda bir süre ayni sorunları yaşadım ve nacizane tavsiyem ve yaptiklarim sunlar. Yeme reddi icin 2 3 gun hic bir sey vermedim yani teklif etmedim ben yerken oturdu sadece agzini acarsa verdim çocuklarda israr edince oluşabiliyor bence zamanla düzeldi. Uyku ivin de sizin aylarinizda ayriluk kaygisi olduğunu düşündurdu bana yasadiklariniz bersber uyumayı veya bir sure yanindan ayrılmayarak oyle olup olmadığına karar verebilirsiniz bence.
E
Elanur
9 Şubat 2026 15:40
Kizimda bir süre ayni sorunları yaşadım ve nacizane tavsiyem ve yaptiklarim sunlar. Yeme reddi icin 2 3 gun hic bir sey vermedim yani teklif etmedim ben yerken oturdu sadece agzini acarsa verdim çocuklarda israr edince oluşabiliyor bence zamanla düzeldi. Uyku ivin de sizin aylarinizda ayriluk kaygisi olduğunu düşündurdu bana yasadiklariniz bersber uyumayı veya bir sure yanindan ayrılmayarak oyle olup olmadığına karar verebilirsiniz bence.

Emine K.
9 Şubat 2026 15:48
Günde kaç kere uyuyor. Gece sık uyanmasının fazla uyku uyuduğu için olabilir gece uykusundan çalıyor günde 2 kere uyumalı bir sabah bir öğlen sonra akşam Uykusu ben öyle yapmıştım düzene girmişti

Emine K.
9 Şubat 2026 15:49
Huzursuzlanması da Dişten dolayı olabilir ağzına bak kırmızı kabarcıklar var mı
E
Elanur
9 Şubat 2026 16:10
Günde kaç kere uyuyor. Gece sık uyanmasının fazla uyku uyuduğu için olabilir gece uykusundan çalıyor günde 2 kere uyumalı bir sabah bir öğlen sonra akşam Uykusu ben öyle yapmıştım düzene girmişti
E
Elanur
9 Şubat 2026 16:12
Huzursuzlanması da Dişten dolayı olabilir ağzına bak kırmızı kabarcıklar var mı
H
Hülya N. İ.
9 Şubat 2026 20:25
ben bebeklerimizin ayrılık kaygısında da diş de felan da daha da baglanmak istediklerini düşünüyorum yani ayrilik kaygisini arttirmistir. Ben o gunlerde hic yarisa girmiyor teslim oluyorum. 😂Yani baktim kazanamiyorum yaninda uyurkwn vakit gecirip oyle gunu tamamlıyorum ve bir zaman sonra doydugunu düşünüyorum. Tabi diş ağrısı felan çekiyorsa bunlar ise yaramiyor cozum olmaz ama ayrılık kaygisi icin düşüncelerim bunlar
K
Kübra A.
9 Şubat 2026 20:32
Biz de aynı durumdayız. 6 ay 20 günlük. Uyku aşamasında çığlık çığlığa ağlama durumu var . Dün gece 10 küsür kez kalktım net sık uyanıyor. Umarım tez vakitte sağlıcakla geçer 😕
Önerilerinizi bekliyoruz
Önerilerinizi bekliyoruz