Uyku Gerilemesi mi? Diş mi?
87 görüntüleme
N
Neslihan K. D.
27 Temmuz 2025 18:37
Herkese merhaba. 4 ay 24 günlük bebeğim son 2 gecedir her 10 dakikada bir uyanıyor. Uyanınca gözü kapalı sadece ağlıyor emzirince ve kucağıma alınca sakinleşiyor. 4.ay atağını yaklaşık 2 3 hafta yaşadık ancak bitti sanıyordum. Sonrasında eski düzenimize dönmüştük. Ancak son 2 gündür yaşadığım bu durum acaba tekrardan uyku gerilemesi mi? Yoksa diş sancıları mı acaba? Tüm ebeveynlere bu sureçte sabır diliyorum 😊
S
Semanur Ş.
27 Temmuz 2025 18:50
Diş olma ihtimali yüksek
N
Neslihan K. D.
27 Temmuz 2025 18:51
Diş olduğunu nerden anlarım

Hanife A. ..
27 Temmuz 2025 18:53
Dişlerinin olduğu yer şiş ise o zorluyordur. Belki bir gece ağrı kesici verip uyutmayi deneyebilirsiniz. Ağrısı olduğu için uyumuyordu belki
S
Semanur Ş.
27 Temmuz 2025 18:55
Gün içerisinde kulağını çok çekiştiriyor yüzünü ovuşturuyorsa salya akıntısı fazlalaştıysa durduk yere sebepsiz ağlamaları varsa deli gibi dişini kaşımak istiyorsa diş sürecine girmişsinizdir benim bebeğim bu durumu tam 2 ay yaşadı 2 ay sonunda çıktı diş hala da devam ediyor ara ara üst dişlerde sanırım sıra
N
Neslihan K. D.
27 Temmuz 2025 18:58
2 aydır bolca salya var ve bulduğu herşeyi ısırmak istiyor ancak oral dönem vs denmişti. Diş sancısına yormadım bu sebeple. Erken diye düşündüm. Gözlemleyeceğim teşekkürler