Uyku Gerilemesi mi? Diş mi?

87 görüntüleme
N

Neslihan K. D.

27 Temmuz 2025 18:37
Herkese merhaba. 4 ay 24 günlük bebeğim son 2 gecedir her 10 dakikada bir uyanıyor. Uyanınca gözü kapalı sadece ağlıyor emzirince ve kucağıma alınca sakinleşiyor. 4.ay atağını yaklaşık 2 3 hafta yaşadık ancak bitti sanıyordum. Sonrasında eski düzenimize dönmüştük. Ancak son 2 gündür yaşadığım bu durum acaba tekrardan uyku gerilemesi mi? Yoksa diş sancıları mı acaba? Tüm ebeveynlere bu sureçte sabır diliyorum 😊
S

Semanur Ş.

27 Temmuz 2025 18:50
Diş olma ihtimali yüksek
N

Neslihan K. D.

27 Temmuz 2025 18:51
Diş olduğunu nerden anlarım
Hanife A. .

Hanife A. ..

27 Temmuz 2025 18:53
Dişlerinin olduğu yer şiş ise o zorluyordur. Belki bir gece ağrı kesici verip uyutmayi deneyebilirsiniz. Ağrısı olduğu için uyumuyordu belki
S

Semanur Ş.

27 Temmuz 2025 18:55
Gün içerisinde kulağını çok çekiştiriyor yüzünü ovuşturuyorsa salya akıntısı fazlalaştıysa durduk yere sebepsiz ağlamaları varsa deli gibi dişini kaşımak istiyorsa diş sürecine girmişsinizdir benim bebeğim bu durumu tam 2 ay yaşadı 2 ay sonunda çıktı diş hala da devam ediyor ara ara üst dişlerde sanırım sıra
N

Neslihan K. D.

27 Temmuz 2025 18:58
2 aydır bolca salya var ve bulduğu herşeyi ısırmak istiyor ancak oral dönem vs denmişti. Diş sancısına yormadım bu sebeple. Erken diye düşündüm. Gözlemleyeceğim teşekkürler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir