Uyku Gerilemesi mi Büyüme Atağımı Geçici mi Yardım Nolur 🙏

177 görüntüleme
İ

İlayda Ç.

27 Kasım 2025 19:34
21 aylık bebeğim var istisnasiz hep aynı saatte yatırmaya çok dikkat ederdim yalnız 1 haftadır uykuya direnme ağlama ama nasıl ağlamak uykuya dalamama dün 23.30 da anca uyudu bugün 22.30 en geç 21.00 yatakta olan birçocuk birde.gündüz uykusuda değişme yok ama gece oluyor hatta bugün kıyafetlerimi çıkarcam diye zılgıt çekti dışarıya çıkıyoruz gündüzleri yorulsun iyice diye nolur yardım edin napmalı uyku düzeni değişecek diye korkuyorum
Özge U.

Özge U.

27 Kasım 2025 20:08
Merhabalar benim kızımda 21 aylık ve aynı sorunları yaşıyoruz. Bu saat oldu hala ayağımda sallıyorum. Bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Yeme düzeni, uyku düzeni herşeyi alt üst oldu bu ara umarım geçici bir süreçtir düzelirler🥲
İ

İlayda Ç.

28 Kasım 2025 15:09
Umarım geçici bir durumdur 🙏Allah yardımcımız olsun inşallah.Meme emiyor mu acaba ben 2 yaşla beraber ayırmayı düşünüyorum
Özge U.

Özge U.

28 Kasım 2025 21:36
Amin inşallah ya tek dileğim bir an önce düzelmemiz yoksa huni şart 🥲 biz memeyi 9 aylıkken bıraktık maalesef ama memeyi bırakmak için iyi bir yaş konuşarak anlaşarak kolaylıkla bırakırsınız inşallah bende yakın zamanda emziği bıraktırdım korktuğum gibi olmadı
İ

İlayda Ç.

28 Kasım 2025 21:55
Darısı başımıza 🙏 yeni güncelleme geleceği zamanda uyku gerilemesi yaşamıştık öyle birşey olsun çarçabuk atlatalım 🥲 konuşması nasıl peki bizimki el kolla derdini anlattığı için pek tembel yaşıyla çözülür inşallah 🙏
Özge U.

Özge U.

28 Kasım 2025 22:11
Kızımın dil gelişimi çok iyi ikili cümleler kurmaya başladı ve söylediğimiz her kelimeyi tekrar ediyor. Tek sıkıntımız yemek yemek önceden de çok iyi değildi ama şimdi çok kötü oldu ağzında tutuyor yutmuyor. Her besini neredeyse reddetmeye başladı. 2 yaş sendromumu yoksa başka sıkıntısı mı var bilemedim. Uzun süredir kilo almadı sanki boyu da uzamadı böyle küçük görünüyor gözüme bu nedenle doktora götüreceğim
A

Aslı Y.

28 Kasım 2025 22:37
Gündüz uykularına ve gece 21de uyutmaya nasıl alıştırdınız? Benim bebeğim 48 günlük gündüz yarın saat ancak uyuyor :(
Özge U.

Özge U.

28 Kasım 2025 22:46
Merhaba bebekler rutin sever gece uykusunda özellikle duş masaj pijama gibi uygulamalar yaparsanız zamanla o saat diliminde uyumaya alışır ama bu bebeklerin atağı var, diş çıkarıyor, sendroma giriyor sonra ne düzen kalıyor ne nizam 🫣

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir