Uyku Gerilemesi mi

50 görüntüleme
B

Beste N. Ö. ..

15 Ocak 2026 21:56
Bebeğim 3 Ay 13 günlük. Normalde gece dokuzda uyur sabah yedi sekiz gibi uyanırdı. Şu üç gündür dokuzda uyuyor 12 de uyanıyor. Sonra 5 te yine uyanıyor. En fazla yediye kadar uyuyabiliyor ve güne başlıyor. Doktorumuz kemik gelişimi önden gidiyor demişti. 4. Ay atağımız erken mi geldi ki
B

Büşra K. ..

15 Ocak 2026 22:51
Beste Hanım iyi geceler atak haftasıymış benim bebeğimin de 4 aylık olmasına 9 gün var şu an hâla ayakta uyku yok sürekli kucak istiyor durduk yere ağlıyor tarayıcınıza hesaplıyor.com yazın bebeğiniz kaş haftalık doğduysa 40 haftaya tamamlayın yani benim kızım 39 haftalık doğdu 25 Eylül doğumlu 2 Ekim yazıyorum siteye atak haftasında olup olmadığını öğreniyorum Osman Hocaya birisi sormuştu 4.ay atağındayız ne öneriyorsunuz diye atak diye birşey yok demişti bugün bir uyku danışmanına yazdım atak haftasının olduğunu söyledi yukarıda size yazdığım hesaplamayı anlattı bilmiyorum şaşırdım ben de siteye göre benim kızım 35 günlük atak dönemine girmiş geçenlerde başlık açmıştım hatta atak haftası diye 35 gün atak mı olur anlayamadım
B

Beray K.

16 Ocak 2026 00:53
Maalesef 18. Ay atağı diye bir şey var 4. Aydaki ataklara geri dönebilsem o ataklara sarılırdım şuan 😪

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir