Uyku Gerilemesi! Korkuyorum

302 görüntüleme
Ş

Şule ..

13 Haziran 2026 00:36
Kızım beş aylık olacak. Dişleri kaşınıyor ve uyku gerilemesi yaşıyoruz sanırım son 24 saatte 6 saat ya uyudu ya uyumadı. Ne yapabilirim
s

sslslsl

13 Haziran 2026 01:35
ben o zamanlar uyumafan once tetagil veriyordum biraz da olsa gece rahat geciyordu
Ş

Şule ..

13 Haziran 2026 01:43
Emel
ben o zamanlar uyumafan once tetagil veriyordum biraz da olsa gece rahat geciyordu
Şu an uyudu çok şükür de diken üstündeyim üç saatlik o da bölük pörçük uykuyla duruyorum. Ne kadar sürecek bu böyle tahminen ne zaman düzelir
C

Cansu

13 Haziran 2026 08:26
Şule
Şu an uyudu çok şükür de diken üstündeyim üç saatlik o da bölük pörçük uykuyla duruyorum. Ne kadar sürecek bu böyle tahminen ne zaman düzelir
Hahahah düzelmeyecek ya sadece sen alışacaksın benimki 11 aylik daha yeni cikti dişleri oyle soyleyeyim. Cok huysuz oldugu zamanlar yarım ölçek calpol verebilirsin. Soguk diş kasiyici vs verebilirsin
N

Nazlıcan

Premium Üye
13 Haziran 2026 09:36
Benim de bebeğim 5 aylık olacak aynı şekildeyiz. Geçenlerde sadece 5 saat uyudu gün içerisinde.. Dün gece tetagille dişlerini kaşıdım yarım ölçek de calpol verdim bir nebze daha kolaydı..
Ş

Şule ..

13 Haziran 2026 13:31
Cansu
Hahahah düzelmeyecek ya sadece sen alışacaksın benimki 11 aylik daha yeni cikti dişleri oyle soyleyeyim. Cok huysuz oldugu zamanlar yarım ölçek calpol verebilirsin. Soguk diş kasiyici vs verebilirsin
Bu gerçek çok ani yüzüme vurdu 😅
Ş

Şule ..

13 Haziran 2026 13:32
Tetagil diş yerlerine sürülerek mi veriliyor. Ben ağzına boşaltıyordum 🥹
Ş

Şule ..

13 Haziran 2026 13:33
Emel
Sanki etkisi çok uzun değil ya da ben yanlış kullanıyorum
K

K.Y

13 Haziran 2026 23:33
Şuan aynı durumdayız. Normalde uyurdu uyanmazdı acıkmadıkça şuan ise yarım saatte bir ağlıyor kucağımda pışpışlıyorum yada meme veriyorum rahatlıyor. Hem çok üzülüyorum haline hem de çok sinir bozucu artık yat kalk yapmaktan sırtım ağrıyor 😣
s

sslslsl

14 Haziran 2026 11:12
Şule
benim oglum 9. aya kadar 8tane dis ciksrtti asiri zor bi donemdi bizim doktorumuz cslpol verme dedi ilac sonucta

tetagili bende direkt agzina bosaltiyorum bu silikon dis kasiyicilari bide sulu olanlari buzlukta dondurup veriyorum buzlu buzlu bazen gun icinde karanfili kaynatip sogutuyorum agiz mendiliyle agzina veriyorum onu emiyor o da iyi geliyor

aslinda hep dis agrilsri var onlarin ama bazi haftalar tavan yapiyor buyuk ihtimalle disi patlamak uzeredir patlayinca rahatlar
s

sslslsl

14 Haziran 2026 11:14
Şule
Sanki etkisi çok uzun değil ya da ben yanlış kullanıyorum
gubde 3 kere veriyorum ben her uykudan once uyanik oldugu zamanlar da diger anlattiklarimi yapiyorum
Ş

Şule ..

14 Haziran 2026 12:54
sslslsl
benim oglum 9. aya kadar 8tane dis ciksrtti asiri zor bi donemdi bizim doktorumuz cslpol verme dedi ilac sonucta

tetagili bende direkt agzina bosaltiyorum bu silikon dis kasiyicilari bide sulu olanlari buzlukta dondurup veriyorum buzlu buzlu bazen gun icinde karanfili kaynatip sogutuyorum agiz mendiliyle agzina veriyorum onu emiyor o da iyi geliyor

aslinda hep dis agrilsri var onlarin ama bazi haftalar tavan yapiyor buyuk ihtimalle disi patlamak uzeredir patlayinca rahatlar
Ağız mendilini de soğutuyor musnuz. Zeytinyağlı karanfil yaptım ama hiç karanfil tadı yok anlamadım ne işe yarayacak öyle de
Ş

Şule ..

14 Haziran 2026 12:57
K.Y
Şuan aynı durumdayız. Normalde uyurdu uyanmazdı acıkmadıkça şuan ise yarım saatte bir ağlıyor kucağımda pışpışlıyorum yada meme veriyorum rahatlıyor. Hem çok üzülüyorum haline hem de çok sinir bozucu artık yat kalk yapmaktan sırtım ağrıyor 😣
Ben de emzik gibiyim şu an o hale geldim 😅 sürekli inliyor benim de o artık bozuyor sinirlerimi. Hem üzülüyorum hem de sürekli o ses. Başka bir şey var da bilmiyorum gibi geliyo bazen
s

sslslsl

14 Haziran 2026 21:43
Şule
Ağız mendilini de soğutuyor musnuz. Zeytinyağlı karanfil yaptım ama hiç karanfil tadı yok anlamadım ne işe yarayacak öyle de
ben zeytinyagli olani denemedim hic bilmiyorum bir bardak suya 4 5 tane karanfil atip kaynatiyorum dolapta soguyunca mendili batirip veriyorum suan 1 yasinda oglum hala yapiyorum ise yariyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir