Uyku Gerilemesi Hak
84 görüntüleme
Y
Yağmur T. B.
7 Ağustos 2025 14:30
Selamlar, bebeğim 3 ay 3 haftalık. Son 3 gündür geceleri 45 dkda bir uyanıyor. Sizce bu gerileme mi? Öncesinde 2 3 kere uyanan bebek hem çok geç uyuyor hem de 6 7 kere uyanıyor. Gündüzleri ilk ve 2. Uykusu 1 er saat 3. Uykuyu 2 kez uyanarak 3 saat yapıyor. Yani gün içinde 2 kere 1 er saat bir kere 3 saat uyuyor. Vakti değişebiliyor . Bazen 2. Uykuyu bazen 3. Uykuyu 3 saat yapıyor ama deliksiz değil hiçbir sabah uykusu. Sonra akşam 6 ile 7 arası kafasına göre bir uyku çıkardı 20 dk sürüyor. Önceden de böyleydi ama hece uykusunu etkilemiyordu. Sizce bu gerileme mi?
M
Mervenur Ü.
7 Ağustos 2025 14:33
Bebeğim 3 aylık olana kadar 6 saate kadar gece uyuyordu şuan sizinle tam olarak aynı durumdayız 3 ay 3 haftalık bir hafta önceye kadar gece kafasına göre yarım saatte 20 dakkada bir uyandı bu 1 hafta falan sürdü şimdi de 2- 3 saatte bir uyanıyor bu 4. Ay uyku gerilemesi sabrediyorum. Gündüzleri de 15 er dakikadan 3 kez uyuyor maalesef
M
Mervenur Ü.
7 Ağustos 2025 14:34
Sabahları da tam olarak dediğiniz gibi 7 den sonra 15 20 dakikada bir uyanıyor kendi yanıma alıyorum sabahları bu şekilde biraz uzattı sabah uykusunu gece konusunda kendimi gördüm tam olarak sizde