Uyku Gerilemesi Hak

84 görüntüleme
Y

Yağmur T. B.

7 Ağustos 2025 14:30
Selamlar, bebeğim 3 ay 3 haftalık. Son 3 gündür geceleri 45 dkda bir uyanıyor. Sizce bu gerileme mi? Öncesinde 2 3 kere uyanan bebek hem çok geç uyuyor hem de 6 7 kere uyanıyor. Gündüzleri ilk ve 2. Uykusu 1 er saat 3. Uykuyu 2 kez uyanarak 3 saat yapıyor. Yani gün içinde 2 kere 1 er saat bir kere 3 saat uyuyor. Vakti değişebiliyor . Bazen 2. Uykuyu bazen 3. Uykuyu 3 saat yapıyor ama deliksiz değil hiçbir sabah uykusu. Sonra akşam 6 ile 7 arası kafasına göre bir uyku çıkardı 20 dk sürüyor. Önceden de böyleydi ama hece uykusunu etkilemiyordu. Sizce bu gerileme mi?
M

Mervenur Ü.

7 Ağustos 2025 14:33
Bebeğim 3 aylık olana kadar 6 saate kadar gece uyuyordu şuan sizinle tam olarak aynı durumdayız 3 ay 3 haftalık bir hafta önceye kadar gece kafasına göre yarım saatte 20 dakkada bir uyandı bu 1 hafta falan sürdü şimdi de 2- 3 saatte bir uyanıyor bu 4. Ay uyku gerilemesi sabrediyorum. Gündüzleri de 15 er dakikadan 3 kez uyuyor maalesef
M

Mervenur Ü.

7 Ağustos 2025 14:34
Sabahları da tam olarak dediğiniz gibi 7 den sonra 15 20 dakikada bir uyanıyor kendi yanıma alıyorum sabahları bu şekilde biraz uzattı sabah uykusunu gece konusunda kendimi gördüm tam olarak sizde

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir