Uyku Gerilemesi

175 görüntüleme
G

Gözde

23 Mart 2026 09:04
Kızım dört buçuk aylık normalde çok duzenlı bır uyku durumu vardı gündüz gece ama 15. Haftadan ıtıbaren gunduzlerı evde üç dört saatten asagıya uykuya dalmıyor dışarıda uyuyor evde uyusada yarım saat ancak gecelerı uyuyor ama çok zor dalıyor gene doktorum damla onerdı kullanmak ıstemıyorum yaşayan varmı ne yapabılırım memede uyumak ıstıyor bıseh demıyorum ama çıkarttığında hareket ettıgım an gene uyanıyor
A

Ayşe A.

23 Mart 2026 09:29
Aynı şeyleri bende yaşadım oğlum şu anda 8 aylık uykular hala kötü dönemsel diye düşünmek istiyorum

😳
A

Anne k.

23 Mart 2026 10:24
Okurken size sarılmak istedim. Ben de aynı sorunları yaşayıp forumlarda çok fazla acaba ne olacak diye tecrübe yazıları aradım. Bebeğim ilk 3 ay melek gibiydi aşırı düzenli uzun süren uykuları vardı 4. Ay perişan etmişti. Sallıyorum meme veriyorum dışarı çıkarıyorum araba turlatıyorum yok. Ne çektiğimi ben bilirim. 1 saat 2 saat uğraşıp uyutamıyordum ama geçiyor merak etmeyin. Ha eskisi kadar hala düzenli değil ama o yoğun direnmeler bitti gitti şuan 8 aylık. Benim o dönem tek öğrenmek istediğim cevap buydu. 6 aydan sonra işler rayına girmeye başladı gündüz uyku süreleri hala kısaydı onlarda 7. Ayda uzamaya başladı. Hala destek yani memeyle uyuyor gece ancak direnme veya abartı bir destek sorunu kalmadı.
G

Gözde

25 Mart 2026 18:41

Cansu Kır

Okurken size sarılmak istedim. Ben de aynı sorunları yaşayıp forumlarda çok fazla acaba ne olacak diye tecrübe yazıları aradım. Bebeğim ilk 3 ay melek gibiydi aşırı düzenli uzun süren uykuları vardı 4. Ay perişan etmişti. Sallıyorum meme veriyorum dışarı çıkarıyorum araba turlatıyorum yok. Ne çektiğimi ben bilirim. 1 saat 2 saat uğraşıp uyutamıyordum ama geçiyor merak etmeyin. Ha eskisi kadar hala düzenli değil ama o yoğun direnmeler bitti gitti şuan 8 aylık. Benim o dönem tek öğrenmek istediğim cevap buydu. 6 aydan sonra işler rayına girmeye başladı gündüz uyku süreleri hala kısaydı onlarda 7. Ayda uzamaya başladı. Hala destek yani memeyle uyuyor gece ancak direnme veya abartı bir destek sorunu kalmadı.

Ayy okurken bende sıze 🥹 ne yapacağımı şaşırmış durumdaydım umarım toplarız en kısa zamanda 🥹
G

Gözde

25 Mart 2026 18:41

Ayşe Al

Aynı şeyleri bende yaşadım oğlum şu anda 8 aylık uykular hala kötü dönemsel diye düşünmek istiyorum

😳

Umarım geçer öyle dusunelım 🥹
A

Ayşe A.

25 Mart 2026 18:49

Gözde

Umarım geçer öyle dusunelım 🥹

Geçmiyordu 😩 4.30 da uyandı 3. Uyku için yarım saattir sallıyorum daha gece uykusu var tabi onu düşünmek istemiyorum hiç 😔
G

Gözde

30 Mart 2026 00:09
En kısa zamanda geçer Insallah bu donemlerımız 😔
B

Bedia

1 Nisan 2026 21:32
5 ay 11 günlük kızım 4.5 aylıkken başladı mahvetti beni ya asla gece de gündüz de uykuya geçerken çok zorlanıyor süpürgeyi açıyorum bir sağa bir sola resmen zıplıyorum ne bel ne bacak ne kol kaldı inşallah geceçek diye düşünüyorum 3 ay kendi yatağında elimi falan tutarak uyuyordu yine destekle uyusada koşmasak gerçekten yoruldum
G

Gözde

1 Nisan 2026 21:36

Bedia

5 ay 11 günlük kızım 4.5 aylıkken başladı mahvetti beni ya asla gece de gündüz de uykuya geçerken çok zorlanıyor süpürgeyi açıyorum bir sağa bir sola resmen zıplıyorum ne bel ne bacak ne kol kaldı inşallah geceçek diye düşünüyorum 3 ay kendi yatağında elimi falan tutarak uyuyordu yine destekle uyusada koşmasak gerçekten yoruldum

Umarım en kısa zamanda gecsın 😔

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir