Uyku Gerilemesi

180 görüntüleme
A

Aslıhan A.

9 Aralık 2025 23:24
5 aylık oğlum 1 aydır gece 3-4 de uyuyor. Önceleri böyle değildi. Sabah kalkma saatini de erkene aldım bu sefer gündüZ çok uyumak istedi. Çıldırmak üzereyim. Daha 2 çocuğum daha var. Neden böyle olmuş olabilir.nasıl yol izlemeliyim
A

Ayşe Ş. ..

9 Aralık 2025 23:47
Aslıhan Hanım ayınıza göre 4 saat gündüz uykusu yetiyor. Daha fazla gündüz uyumak istiyor ise gündüz uykularını bozun uyutmayin. Bir kaç gün zorlanırsınız ama deneyin rahat edersiniz sonra. Akşam 20-21:00 civarı uyumadan duş aldırın yatırın. Uykusu geliyor ağlıyor ama yapacak birşey yok çok ağlıyor ise yarım saat uyusun uyandurin kaç uyku yapıyor gündüz bilmiyorum ama 3-4 saati geçmesin toplam süresi. Uyku saati kaymış belliki sakin kalın bir kaç gün sabırla deneyin. İnşallah düzelir
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

10 Aralık 2025 09:28
Tipik4 aylık gerileme denebilir. Uykuların ve saatlerini düzene sokmak önemli .
A

Aslıhan A.

10 Aralık 2025 17:28
Çok teşekkür ederim. 3.çocuk ve diğer kardeşi ile 2 yaş var. Düzen kuramıyorum
A

Ayşe Ş. ..

10 Aralık 2025 17:43
Zor geçiyor birde başka çocuk olunca onlarlada ilgilenmek gerekiyor. Allah güç kuvvet versin. Dediğim gibi sabah fazla uyutmayin. Bir kaç gün zorlanırsınız ama sonra iyi olur.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir