Uyku Gerilemesi

89 görüntüleme
N

Nuray T.

6 Temmuz 2025 07:41
4.5 aylık bebeğimi uyku pencerelerine uygun olacak şekilde uyutmaya özen gösteriyorum akşam uykusunda ilk uyku bloğunu 3-4 saat uyuyor ancak sonra saat başı uyanıyor 4. Ayın başından beri bu şekilde odayı havalandırıyorum iklimlendirmeyi 20-22 derecelere ayarlıyorum yinede yok uykusuz kalmamı önemsemiyorum artık sadece uykusuzluk ve yorgunluktan sütümün azaldığını hissediyorum önerisi olan varsa çok sevinirim 🫠
B

Büşra K. ..

6 Temmuz 2025 07:57
Gece uyandığı anda neler yapıyorsunuz mesela. Her uyanmada emziriyorsanz onu istediği için kalkacaktır. Sakinleştirip uyutuyorsanz uyanma sıklığı azalacaktır diye düşünüyorum 🤷🏻‍♀️
Y

Yasemin İ. K.

6 Temmuz 2025 09:15
Tüm uyku saatleri ve rutinlerine uyuyorsanız diş sancısı vardır belki destek, bakım için uyanıyor olabilir. Gündüz ve yatmadan önce diş sancısı için yapılacak şeyleri deneyerek yatırın bir de. Belki etkisi olur
N

Nuray T.

6 Temmuz 2025 20:32
Uyutmadan tetagil granül veriyorum uyandığında emmek istiyor çok aranıyor alışkanlık olmasın diye babasıda bende uyandığında önce kucağımızda sakinlestirşp uyutmaya çalıştık ama meme emmeden uyumuyor 🥲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir