Uyku Gaz Sorunu
67 görüntüleme
M
Merve G. B. ..
28 Aralık 2025 05:25
Merhaba, bebeğim daha 19 günlük. Bir kaç gündür emzirmeden sonra gaz alırken uyanıyor ve 5, 6saat gibi bir süre uyanık kalıp ağlıyor. Emzirme sonrası direk yatağına yatirirsam uyuyor. Öyle yapınca da gaz oluyor ve kusuyor. 2 saatte bir olan emzirmelerde aksıyor. Sarılık değeri 14 günde 8 çıkmıştı. İlk bebeğim ne yapmalıyım. Daha önce böyle birşey yaşayan var mı?
K
Kübra Ç.
28 Aralık 2025 17:48
Merhaba, gaz çıkarırken sırtına pıt pıt yapmak yerine sadece dik tutmaya çalışın. Kafasını ve çenesini güvenli şekilde tutarak. Kendiliğinden çıkacaktır. Reflü yatağı kullamıyorsanız edinin derim, ilk etaplarda iyi gelecektir
E
Emine S.
28 Aralık 2025 18:34
Gazını mutlaka çıkarmalısınız . Özellikle gece çokrahatsız eder .Ben gece kusmalarından çok korkuyordum .o yüzden muhakkak 10 dakika falan dik gezdiriyordum kucağımda . Kusma olsa bile bu dakikalarda oluyordu . En azından içiniz rahat olur diye düşünüyorum
S
Simge B. D.
28 Aralık 2025 18:36
Sadece kafasını dik tutarak gaz çıkışı sağlayabilirsiniz, benim kızımda da aynı sorun oluyordu bir videoda görmüştüm ve işe yaramıştı. Koluma yatırıp kafasını dik tutunca gazı kendiliğinden çıkarıyordu.