Uyku Epilepsi

118 görüntüleme
Ş

Şevin T.

24 Nisan 2026 06:11
3 yaşına 2 ay kala oğlum yakalasik 1 yıldır uyurken yaklaşık 2 saat eli ayağı çok hareket halinde kolu hep kaldırıyor birşeyler yapıyor kendin sikiyor onu cagirdigimda bana hemen cevap veriyor ama elin ayağın hareket etme diyorum uyu diyorum tam diyor ama sürekli oynatıyor bir oyunun içinde oynuyormu kavga ediyor bilemiyor alkışlıyor ,itiyor elin birşeyler yapıp duruyor daha nöroloji uzmanı goturmedim bilen varsa yazarım hep uyuanik böyle takık vücudu yorulana kadar gözlerin kapalı kısık kısık bakıyor uykuya tam anlamıyla dalamiyor hep esneyip duruyor
P

Pelin A.

24 Nisan 2026 07:44
Bebeklerin uykuya geçerken kendilerini sakinleştirmek için yaptıkları hareketlermiş. Gün içerisinde oyun etkinlik biraz uyarılırsa azalıyor bir de uyku uyanıklık saatlerine dikkat etmeniz gerekiyor fazla yorulmuşsa veya az uyarılmışsa olabiliyor dediğiniz durum.
Ş

Şevin T.

24 Nisan 2026 18:24
Pelin Altundağ
Bebeklerin uykuya geçerken kendilerini sakinleştirmek için yaptıkları hareketlermiş. Gün içerisinde oyun etkinlik biraz uyarılırsa azalıyor bir de uyku uyanıklık saatlerine dikkat etmeniz gerekiyor fazla yorulmuşsa veya az uyarılmışsa olabiliyor dediğiniz durum.
Bilemiyorum ki sürekli hareketli yerinde durmayan çocuk gece 2,3 ve 5,6 saatlerinde oluyor genelikle korkuyorum ben başka birşey çıkmasında insalh rüya görüyor olsun başka birşey olmasında
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir