Uyku Eğitmeni!

319 görüntüleme
Rumeysa K.

Rumeysa K.

20 Haziran 2026 17:42
Arkadaşlar memnun kaldığınız uyku eğitmeni var mı ? Uyku eğitimi alıp memnun kaldınız mı öneriniz var mı ? Kızım 13 aylık ve artık dayanamıyorumm
Mine Ş.

Mine Ş.

Premium Üye
20 Haziran 2026 19:04
@uykucum kullanıcı adı ile İnstagramdan bulabilirsiniz biz 5,5 aylıkken aldık 10 aylık olduk çok şükür dalgalanmalar illa ki oluyo diş hastalık felan ama gayet iyiyiz
Rumeysa K.

Rumeysa K.

20 Haziran 2026 19:54
Ya bi hesap buldumda o mu acaba emin olamadım takipçiside fazla değil
M

Melike M.

20 Haziran 2026 20:27
İrlandalıanne diye bi hesap var.Esra hanım kendisi.Bizde 5.5 aylıkken almıştık ondan.Oğlum kolikti dayanamamıştım bende artık.Şuan 18 aylık halaa iyi ki esra hanımdan almışız diyorum.Bi konuşun isterseniz.
N

Nehar K.

20 Haziran 2026 21:16
Aslında hanginmetotla ilerleyeceğinize karar vermeniz gerekiyor sanırım. Ben meme uyku ilişkisini cozmeye çalışıyorum onfan sonra tracy ile devam edecegim ama daha fena oldu. Basinda memeyle bekliyorum. Doğduğundan beri az uyuyor [29.dk](29.dk) oldumu gözler açılıyor bazen 40 dk oluyor. irlandali 15-20 bin civarında tavsan uykusu da hemen hemen aynı. Ha bir de önce uyku saatlerini düzenlemeniz gerekiyormuş
Seval b.

Seval b.

20 Haziran 2026 21:20
Nehar Kara
Aslında hanginmetotla ilerleyeceğinize karar vermeniz gerekiyor sanırım. Ben meme uyku ilişkisini cozmeye çalışıyorum onfan sonra tracy ile devam edecegim ama daha fena oldu. Basinda memeyle bekliyorum. Doğduğundan beri az uyuyor [29.dk](29.dk) oldumu gözler açılıyor bazen 40 dk oluyor. irlandali 15-20 bin civarında tavsan uykusu da hemen hemen aynı. Ha bir de önce uyku saatlerini düzenlemeniz gerekiyormuş
Ya şeyi merak ediyorum. Hepimiz az çok bilgi sahibiyiz neleri yapıp yapmamamız gerektiği konusunda. Ne gibi bir bilgi verebilir 15-20 bin liralık ? Gerçekten merak ediyorum. O yüzden bilen varsa lütfen beni aydınlatsın. Çünkğ bende almak istiyorum ama önce bilmem lazımm
S

Seval Y.

20 Haziran 2026 21:24
Bebeginiz hangi yöntem ile uyuyor. Bir de ayına uygun uyku araliklarini uyguluyor musunuz
N

Nehar K.

20 Haziran 2026 21:29
Seval b
Ya şeyi merak ediyorum. Hepimiz az çok bilgi sahibiyiz neleri yapıp yapmamamız gerektiği konusunda. Ne gibi bir bilgi verebilir 15-20 bin liralık ? Gerçekten merak ediyorum. O yüzden bilen varsa lütfen beni aydınlatsın. Çünkğ bende almak istiyorum ama önce bilmem lazımm
Öncelikle ayına göre uyku aralıklarını takip edip uyku düzeninizi kurmanız. Bu bi kac günü alır hadi 1 hafta olsun. Eger memede uyuyorsa memede tam uyumadan alıp yataga koymak gerekiyormuş. Sonra pis pis ninni artık ne söylüyorsunuz ondan devam. Tracy ye göre ağlayınca kucaga alıp sakinleştirmek tekrar koymak tekrar ağladı kaldırmak.. pispis yapmak vs. bu döngü uyuyana kadar devam. Ama emziksiz zor bana göre. Bi de kin west mi ne ona göre de beşiğin yanına oturuyorsunuz ninni falan uyumayinca hafif destek. Ama her gun sandalye biraz saha uzağa konacak. Internette daha detaylı yazıyor aslında. Ben bunu yapamam gibime geldi. Ama şuan uyku saatlerimiz oturdu sirada meme var. Sonra insallah desteksiz uyumasi
Seval b.

Seval b.

20 Haziran 2026 21:32
Nehar Kara
Öncelikle ayına göre uyku aralıklarını takip edip uyku düzeninizi kurmanız. Bu bi kac günü alır hadi 1 hafta olsun. Eger memede uyuyorsa memede tam uyumadan alıp yataga koymak gerekiyormuş. Sonra pis pis ninni artık ne söylüyorsunuz ondan devam. Tracy ye göre ağlayınca kucaga alıp sakinleştirmek tekrar koymak tekrar ağladı kaldırmak.. pispis yapmak vs. bu döngü uyuyana kadar devam. Ama emziksiz zor bana göre. Bi de kin west mi ne ona göre de beşiğin yanına oturuyorsunuz ninni falan uyumayinca hafif destek. Ama her gun sandalye biraz saha uzağa konacak. Internette daha detaylı yazıyor aslında. Ben bunu yapamam gibime geldi. Ama şuan uyku saatlerimiz oturdu sirada meme var. Sonra insallah desteksiz uyumasi
Aaah ah bir yanım başka şey söylüyor diğer yanım boşver diyor :) Allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için
N

Nehar K.

20 Haziran 2026 21:45
Seval b
Aaah ah bir yanım başka şey söylüyor diğer yanım boşver diyor :) Allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim :)) uyku saatlerine dikkat edin gerisi gelir bence. Cokta şeeetmemek lazim bizim stresimiz onlara da geçiyor
Rumeysa K.

Rumeysa K.

20 Haziran 2026 22:16
Nehar Kara
Rica ederim :)) uyku saatlerine dikkat edin gerisi gelir bence. Cokta şeeetmemek lazim bizim stresimiz onlara da geçiyor
Uyku saatlerine faln dikkat ediyorum ama pek bir sonuç alamadım ya uyku eğitmenleride çok para istiyor ne yapayım bende bilmiyorum
Mine Ş.

Mine Ş.

Premium Üye
20 Haziran 2026 22:19
Rumeysa Kaya
Ya bi hesap buldumda o mu acaba emin olamadım takipçiside fazla değil
Doğrudur canım takipçisi çok fazla yok Bağde Dinçer asıl ismi. 3 haftalık bir program ve fiyatı diğerlerine göre çok daha uygun. 10 aylık olduk ne zaman ihtiyaç duysam hala iletişim kurabiliyorum hiç yalnız bırakmadı. Benim bebeğim de memede uyurdu yanından kalkamazdım açık büfe uyurduk. İlk geceden itibaren kendi yatağında yatmaya başladı. Ağlamayan bebek yok illa ki ağlayacak biz bile alışkanlıklarımızı değiştirirken zorlanıyoruz. Bilinçli bırak ağlasın mantığı ile ilerlemiyor. Kademeli olarak uzaklaşarak devam ediyor yani bırak ağlasın değil sesle temasla destek daha sonra azaltarak yatağa yatırıp odadan çıkmaya geliyor zaten bebiş uyumayı öğrenmiş oluyor
E

Ece ..

23 Haziran 2026 01:17
Merhabalar benim de bebeğim doğduğundan beri asla uyumuyordu uyku eğitimi aldırmayı düşünürken ki aklımda çok soru işareti vardı güvenli bağlanma zedelenmesin ağlamasın vs gibi instagramda Hasret hocanın videosuna denk geldim diyor ki sabah 9-10 gibi düzenli olarak bebeği yürüyüşe çıkartın uyusa bile uyandırıp her gün çıkartın. Denedim gerçekten 1 haftanın sonunda uykuları düzene girdi 23.30 dan önce uyumayan bebeğim 20.30 gibi en geç uyuyor. Tabi yatağa koyup kendisi uyumuyor emzirerek uyutuyorum gece de 2-3 kere uyanıyor emziriyorum geri uyuyor şuan 7.5 aylık.
Rumeysa K.

Rumeysa K.

24 Haziran 2026 10:20
Ece
Merhabalar benim de bebeğim doğduğundan beri asla uyumuyordu uyku eğitimi aldırmayı düşünürken ki aklımda çok soru işareti vardı güvenli bağlanma zedelenmesin ağlamasın vs gibi instagramda Hasret hocanın videosuna denk geldim diyor ki sabah 9-10 gibi düzenli olarak bebeği yürüyüşe çıkartın uyusa bile uyandırıp her gün çıkartın. Denedim gerçekten 1 haftanın sonunda uykuları düzene girdi 23.30 dan önce uyumayan bebeğim 20.30 gibi en geç uyuyor. Tabi yatağa koyup kendisi uyumuyor emzirerek uyutuyorum gece de 2-3 kere uyanıyor emziriyorum geri uyuyor şuan 7.5 aylık.
Sadece yürüyüşle mi düzene girdi
E

Ece ..

24 Haziran 2026 21:20
Rumeysa Kaya
Sadece yürüyüşle mi düzene girdi
İnanmazsınız ama evet mucize gibi o yüzden uykusuz her anneye söylüyorum düzenli sabah yürüyüşüne çıkartın hasret hocanın videosuna da bakabilirsini Dr.Hasret Akman
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir