Uyku Eğitimi Vermd

210 görüntüleme
M

Merve Y.

31 Ağustos 2026 08:50
Bebeğim 5 aylık uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum daha önce emzirme danışmanlığı falan aldım ama her şeyin eğitimini parayla almaktan sıkıldım açıkçası şuan maddi durumum da el vermiyor uyku eğitimi alanlar ya da bebeğini desteksiz uyutmayı başaranlar nasıl yaptılar anlatırsa çok sevinirim 💙 anakucağında sallanarak pişpiş sesinde uyuyor
G

Gizem Ö.

31 Ağustos 2026 09:34
Merhaba emzirme danışmanından ne için eğitim aldınız
M

Merve Y.

31 Ağustos 2026 09:34
Bebeğim meme reddi yaşıyordu ondan dolayı
Z

Zeynep Ç.

31 Ağustos 2026 12:35
Canım emerek uyumuryorsa yada beslenerek uyumuryorsa 1 adım ondesin önce sallanmayi azalt süre tut sonra bitir ama banyo Los ışık ve hafif müzik rutini oluştur sen kucağında salla sonra besigine alıştır bu rutinle ve beşikte de sallamayi azalt sadece köy ve bekle elinle pispilaya bilirsin ama aglamasigi sürece kuxaga almak yok ve bunları yavaş yavaş yap uyku eğitimi en az 21 gün sürüyor tabi gunduz o nasıl isterse öyle uyutuyoruz gece sadece eğitim veriyoruz önce sonra kendi kendine gece uyumaya başladı sonra gündüz uykularını da eğitime dahil ediyorsun yani uzun bir süreç canım
M

Merve Y.

31 Ağustos 2026 12:36
Zeynep Çifci
Canım emerek uyumuryorsa yada beslenerek uyumuryorsa 1 adım ondesin önce sallanmayi azalt süre tut sonra bitir ama banyo Los ışık ve hafif müzik rutini oluştur sen kucağında salla sonra besigine alıştır bu rutinle ve beşikte de sallamayi azalt sadece köy ve bekle elinle pispilaya bilirsin ama aglamasigi sürece kuxaga almak yok ve bunları yavaş yavaş yap uyku eğitimi en az 21 gün sürüyor tabi gunduz o nasıl isterse öyle uyutuyoruz gece sadece eğitim veriyoruz önce sonra kendi kendine gece uyumaya başladı sonra gündüz uykularını da eğitime dahil ediyorsun yani uzun bir süreç canım
Yani anakucağında sallanıyorken onu kucağımda sallanmaya alıştırmam saçma olmaz mı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir