Uyku Eğitimi Verdiniz mi

721 görüntüleme
E

Esra Ö.

26 Şubat 2026 23:18
Merhaba bebeğim 6 aylık. Bebeğim bütün gece benim yanımda emerek uyuyor. Park yatağına yatırınca uyanıyor. Hep gece gündüz memede uyuyacak. Uyku eğitimi veren memnun kalan var mı? Ben denedim bir gün ama çok ağladı dayanamadım. Böyle de günler işkence olmaya başladı. Siz ne durumdasınız?
A

Aslı A. ..

27 Şubat 2026 20:28
Benim de bebeğim 6 aylık gece saat başı uyanıyor yanımda yatıramıyorum düşecek elim kolum çarpacak diye uyku eğitimi vermedim bi ara denedim uyumaya 9 da gidiyoruz 1 saat geciyor 2 saat geciyor yok bıraktım
Y

Yurdagül Ö.

1 Mart 2026 08:54
Ben bi eğitmenden uyku eğitimi aldım hiç memnun kalmadım tamam gündüz uykularını düzenledik ama sadece o kadar oldu. Geceler yine aynı o zamanla düzelir dedi. Evin içinde kucakta gezerek uyurdı şimdi Beşiğinde minimum temasla uyumaya da alıştı ona da ben zaten biraz alıştırmıştım eğitmenle tamamen yatağa geçtik. Ama ben o eğitmenden pişman oldum eğer imkanınız varsa merve çakır var instagramda ondan eğitim alabilirsiniz. Birde abone grubu var aylık 80 lira gibi bi ücreti var orda çocukla ilgili uykusuyla ilgili ne sorarsanız cevaplıyor yardımcı oluyor ben ordaki yönlendirmeleriyle ilerledim baya. Şimdi bebeğimi anneme bırakıyorum o da temassız uyutuyor. Önerdiği uyku saatlerinde yatırırsam max 5 dk da yatağında uyuyor. Bi şans verin derim en azından abone grubuna.
M

Merve D.

8 Haziran 2026 12:05
Yarın Merve çakırdan uyku eğitimine başlıyorum çok heyecanlıyım 😂
Y

Yurdagül Ö.

8 Haziran 2026 16:27
Merve Dönmez
Umarım güzel bi süreç olur çok memnun kalan var
E

Emn

8 Haziran 2026 23:51
Biz Gül Hanımdan eğitim aldık. uykuannesigulnazik) bizim uykusuzluktan ne yapacağımızı şaşırdığımız, artık tükendiğimizi hissettiğimiz bir dönemde hızır gibi imdadımıza yetişti. İnternetteki o kulaktan dolma, bebeği ağlatarak uyutma yöntemlerinin aksine, bize o kadar şefkatli ve sakin yaklaştı ki ilk andan itibaren doğru yerde olduğumuzu anladık. Bebeğimin dilini anlamayı, onun doğru uyku sinyallerini ve pencerelerini yakalamayı sayesinde öğrendim; üstelik tek bir damla gözyaşı dökülmesine izin vermeden, aramızdaki bağı daha da güçlendirerek bu süreci atlattık. Sadece bir eğitim vermedi, her tıkandığımda sabrıyla, o tatlı diliyle ve bitmeyen desteğiyle beni bir anne olarak da çok rahatlattı. Evimize, evliliğimize ve en önemlisi bebeğimin uykusuna getirdiği o huzur için Gül Hanım’a ne kadar teşekkür etsem az, iyi ki yollarımız kesişmiş.
A

Aslıhan G.

8 Haziran 2026 23:58
Naçizane uyku eğitimi için bence ayı daha küçük neden derseniz zaten diş çıkarma dönemine girecek ve sizin aldığınız eğitimin bir anlamı kalmayacak . O düzen yine bozulacak huyu değişecek gibi gibi . Uykuyu doğduğundan beri sevmeyen bir bebek annesi olarak çok iyi anlıyorum sizi . Fakat çok küçükler ve bir temasa bir desteğe ihtiyaçları var şuanda . Emin olum zamanı geldiğinde kendi kendine uykuya geçecekler . Bebeğim 11 aylık ve 11 ay boyunca kucağımda sallayarak uyuttum ne bel kaldı ne kol be mental ama hiç bir şey çözüm olmadı . Bir gün yine sallamak isterken kendi istemedi ve yatağa yanıma yatırdım öylece uyudu o gün milat oldu 20 gündür her uykuyu bu şekilde yapıyoruz .
E

Esra Ö.

18 Haziran 2026 00:51
Merve Dönmez
Memnun kaldınız mı nedir durumunuz😅
E

Ezgi ..

18 Haziran 2026 23:57
Ayy ben de o kadar kararsızım ki. 13 aylık olduk çok şükür daha iyi ama desteksiz nasıl uyutucam bilmiyorum. Kimi memnun kimi değil o yüzden akışa bıraktım az kaldı biyolojik olarak kendi uyuyacak, toparlandı toparlanacak diye geçiyor günler🤦🏻♀️😂
M

Merve D.

23 Haziran 2026 18:09
Emn
Biz Gül Hanımdan eğitim aldık. uykuannesigulnazik) bizim uykusuzluktan ne yapacağımızı şaşırdığımız, artık tükendiğimizi hissettiğimiz bir dönemde hızır gibi imdadımıza yetişti. İnternetteki o kulaktan dolma, bebeği ağlatarak uyutma yöntemlerinin aksine, bize o kadar şefkatli ve sakin yaklaştı ki ilk andan itibaren doğru yerde olduğumuzu anladık. Bebeğimin dilini anlamayı, onun doğru uyku sinyallerini ve pencerelerini yakalamayı sayesinde öğrendim; üstelik tek bir damla gözyaşı dökülmesine izin vermeden, aramızdaki bağı daha da güçlendirerek bu süreci atlattık. Sadece bir eğitim vermedi, her tıkandığımda sabrıyla, o tatlı diliyle ve bitmeyen desteğiyle beni bir anne olarak da çok rahatlattı. Evimize, evliliğimize ve en önemlisi bebeğimin uykusuna getirdiği o huzur için Gül Hanım’a ne kadar teşekkür etsem az, iyi ki yollarımız kesişmiş.
Nasıl yani eğitimin hiçbir sürecinde ağlamadı mı bebeğiniz?
M

Merve D.

23 Haziran 2026 18:13
Esra Özbek
Haftamız bitti gelişme var ☺️ daha uykuya geçmedik regülasyonu tamamladık iyi gidiyor gibiyiz :)
E

Emn

23 Haziran 2026 18:24
Merve Dönmez
Nasıl yani eğitimin hiçbir sürecinde ağlamadı mı bebeğiniz?
Evet ağlamasına müsaade etmedi hiç bizim eğitmenimiz zaten bu şekilde olduğu için biz eğitim aldık kendisinden çok yardımcı oldu Gül hanım sağolsun
M

Merve D.

23 Haziran 2026 21:48
İlk hafta regülasyon sürecinde de hiç ağlamadı mı merak ettiğim içim soruyorum kusura bakmayın benim bebeğim ağlıyor
M

Merve D.

25 Haziran 2026 17:18
Esra Özbek
Yorum güncelliyorum. Eğitimi yarıda bıraktık bebeğim çok ağlıyor dayanamadım 😒
Ş

Şeyda N. ..

25 Haziran 2026 17:59
@Esra Ozbek hanım ne yaptınız bir çözüm bulabildiniz mi ? bende memede kendi yatağımda uyutuyorum ve yanından ayrıldığım an uyanıyor
E

Esra Ö.

25 Haziran 2026 19:16
Şeyda Nur
@Esra Ozbek hanım ne yaptınız bir çözüm bulabildiniz mi ? bende memede kendi yatağımda uyutuyorum ve yanından ayrıldığım an uyanıyor
Maalesef. Şu an 10 aylık ve hala emerek uyuyor. Artık memeyi emip uyuma ve memeyi bırakma süresi kısaldı. Bensiz uykuya devam edebiliyor. Ben de bir üstteki yorumda yazılana umudumu bağladım. 😢
Ş

Şeyda N. ..

25 Haziran 2026 19:44
Neyse en azından emip uyuduktan sonra bir daha sizi aramiyormus bu da bir gelişme zira ben bebeğimle memem onun agzindayken 2 saat boyunca yatıyorum yanında 😅🤷🏻♀️
İ

İrem Ü.

25 Haziran 2026 20:22
Benim bebeğim 3 aylık, emziğe alıştıramadım meme ağzında uyumak istiyor uyurken ve uyanıkken yapışık ikiz modundayız, çok gaz sancısı çeken bir bebiş, gazını çıkartsam uyanıyor ağlıyor uykuya dönemk için yine memeye alıyorum ben sallasam da kar etmiyor. Bebesini uyutup dinlenen uyuyan veya işini halledenlere özeniyorum gece ister istemez gerginleşiyoruö uykusuzluk zor
E

Esra Ö.

25 Haziran 2026 20:34
Şeyda Nur
Neyse en azından emip uyuduktan sonra bir daha sizi aramiyormus bu da bir gelişme zira ben bebeğimle memem onun agzindayken 2 saat boyunca yatıyorum yanında 😅🤷🏻♀️
Ay evet ben de şükrediyorum ve sizi çok iyi anlıyorum sabredin ve tadını çıkarın koca ömürde kısacık bi süre böyle yapışık olucaz 🥲🥲
M

Merve D.

29 Haziran 2026 16:59
İrem Üçüncü
Benim bebeğim 3 aylık, emziğe alıştıramadım meme ağzında uyumak istiyor uyurken ve uyanıkken yapışık ikiz modundayız, çok gaz sancısı çeken bir bebiş, gazını çıkartsam uyanıyor ağlıyor uykuya dönemk için yine memeye alıyorum ben sallasam da kar etmiyor. Bebesini uyutup dinlenen uyuyan veya işini halledenlere özeniyorum gece ister istemez gerginleşiyoruö uykusuzluk zor
Bizde çok fazla gaz sorunu yaşadık 3. Ayda rahatlamaya başladık 4. Ayda tamamen bitmişti
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir