Uyku Eğitimi Verdiniz mi

98 görüntüleme
E

Esra Ö.

26 Şubat 2026 23:18
Merhaba bebeğim 6 aylık. Bebeğim bütün gece benim yanımda emerek uyuyor. Park yatağına yatırınca uyanıyor. Hep gece gündüz memede uyuyacak. Uyku eğitimi veren memnun kalan var mı? Ben denedim bir gün ama çok ağladı dayanamadım. Böyle de günler işkence olmaya başladı. Siz ne durumdasınız?
A

Aslı A. ..

27 Şubat 2026 20:28
Benim de bebeğim 6 aylık gece saat başı uyanıyor yanımda yatıramıyorum düşecek elim kolum çarpacak diye uyku eğitimi vermedim bi ara denedim uyumaya 9 da gidiyoruz 1 saat geciyor 2 saat geciyor yok bıraktım
Y

Yurdagül Ö.

1 Mart 2026 08:54
Ben bi eğitmenden uyku eğitimi aldım hiç memnun kalmadım tamam gündüz uykularını düzenledik ama sadece o kadar oldu. Geceler yine aynı o zamanla düzelir dedi. Evin içinde kucakta gezerek uyurdı şimdi Beşiğinde minimum temasla uyumaya da alıştı ona da ben zaten biraz alıştırmıştım eğitmenle tamamen yatağa geçtik. Ama ben o eğitmenden pişman oldum eğer imkanınız varsa merve çakır var instagramda ondan eğitim alabilirsiniz. Birde abone grubu var aylık 80 lira gibi bi ücreti var orda çocukla ilgili uykusuyla ilgili ne sorarsanız cevaplıyor yardımcı oluyor ben ordaki yönlendirmeleriyle ilerledim baya. Şimdi bebeğimi anneme bırakıyorum o da temassız uyutuyor. Önerdiği uyku saatlerinde yatırırsam max 5 dk da yatağında uyuyor. Bi şans verin derim en azından abone grubuna.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir