Uyku Eğitimi Konusunda Destek

173 görüntüleme
S

Seda K.

7 Haziran 2025 19:49
Kızlar 11 aylık kızım var. 4.aydan sonra emzigi birakti ve beni emzik yaptı. Gün içinde de sürekli meme de. Ama beni yıpratan gece boyunca meme de uyuması. Sabaha kadar perisanim artık o kadar yoruldum ve bıktım ki. Sürekli uyaniyor sürekli meme meme meme tahammülüm kalmadı. Şimdi bir ameliyat sürecim olacak bu da beni zorluyor. Benim çocuğa uyumayı öğretmem lazim. Çünkü beni görmediğinde meme almadığında onu sakinlestirebilecek kimse yok. Bu konuda bana yardımcı olup yol gösterebilecek tavsiye verebilecek biri var mı? Yani ne yapmam gerekiyor nasıl öğretebilirim. Bu arada kucakta emerek uyuyor ve ayakta sadece emiyor. Oturarakta değil. Sizden akıl fikir istiyorum
Hilal T.

Hilal T.

7 Haziran 2025 20:19
Ben de sizle aynı durumdayım ama yavas yavas ilerleme katıyorum birden uyuma şeklini değistiremedim maalesef.şöyle : gazlıydı neredeyse hoplayarak uyuyorduk 4. Ayda uyku gerilemesiyle uyku seklini degistik kucagimda emerek uyumaya basladı bu da sıkıntılı ama bir öncekine göre daha rahatladım. Daha sonra diş sancıları başladı dediginiz gibi meme sevdası arttı arttı tekrardan uyku seklini degistirdim . Yatakta yanına yatarak emzirdim öyle uyumaya başladı ve bununla birlikte ben biraz daha nefes almaya başladım şimdiki hedefim emzirdikten sonra yari baygınken popoya pışpış yapmak öyle yatırmak . Ben kademe kademe ilerlemeye çalısiyorum en azından bi yol alabiliyorum . Daha sonraki hedefim babasınin uyutmasini sağlamak 😅
G

Gizem A. ..

7 Haziran 2025 20:22
Merhaba, ben kızım için psikolog bir danismandan uyku eğitimi aldım nerdeyse 3 ay sürdü yani kademe kademe destekleri azaltarak tamamen rutin vs oluşturarak çünkü 15 dakika da bir uyanirdi 5 aylıkken başladık şuan 16 aylık herşeyi gayet yolunda kesinlikle tavsiye ederim asla öyle bırak aglasin değil aksine agladiginda kucaginiza alın sakinlestirin diyin bir danismandi kendiniz yapabiliyorsaniz evet destekleri azaltmali ama nasıl yapacağınızı bilemediginizde veya bir desteğe ihtiyaç duyduğunuzda güvenilir birinden destek almak önemli
Hilal T.

Hilal T.

7 Haziran 2025 20:25
Ve en önemlisi biraz destek almak çünkü annenin tahammülü bittiginde bebek dahada huzursuz oluyor . Tek başınıza zaman geçirin ve uzaklaşın biraz siz rahatlarsaniz bebek de rahatlar
S

Seda K.

8 Haziran 2025 04:18
Ben yatağa yatiriyorum iyle emzirip uyutmak için kıyamet kopuyor tekrar kalkıp gezdiriyorum. Yürüyerek emzirmek öyle zor ki. Bide dik oturur sekilde durup emiyor😀 babasından durmadığı icin eşim hemen panik olup bana veriyor uyutamiyor . Zaten en büyük sıkıntıdan biri de bu. Destek azaltmaya çalışıyorum ama başarılı olamıyorum. Yardım almam lazım diye düşünüp birkac uyku egitmenine yazdim 10 bin lira fiyat verildi. Bu da bana haliyle fazla geldi.. bugün dediğiniz şekilde tekrar deneme yapayim bari
Z

Zülal S. ..

12 Haziran 2025 18:47
Seda hanım instagramda yağmur pehlivan adında İzmirli bir anne var onun uyku eğitimi ile ilgili pdf kitabı var fiyatıda 300 TL isterseniz ona yazıp o kitabı edinebilirsiniz uyku eğitimi için baya yararlı bilgiler var

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir