Uyku Eğitimi İlla Olmazsa Olmaz mı ?
205 görüntüleme
E
Elanur
2 Şubat 2026 23:52
Bebeğim 7 aylık, mizacı uyku eğitimine çok ters her uyku öncesi zor ve uzun süren bir sürecimiz var. Kolay uyumuyor ayağımda sallayarak uyutuyorum bazen 1 saati buluyor .Uyumak istemeyen uykuyu reddeden bir bebek resmen .Bu süreç beni her anne gibi yordu bazen ayaklarım uyuşuyor sallamaktan .Uyku eğitimi versem daha mı iyi olur bilmiyorum güvenli bağlanmaya zarar verir mi sizce gerekli mi ?
M
Mehves
3 Şubat 2026 00:28
Ben 4. Ayda vermiştim 6. Ayda yalan oldu gitti. daha da kendi kendine uyumadı. şimdi 8 aylık ayakta sallayarak uyutuyorum. çok bir şey kaybetmedin üzülme. verende sonradan ayakta sallıyor 😂
E
Ece U.
3 Şubat 2026 01:11
Biyolojik saatini oluşturmuş oluyorsunuz güvenli bağı zedeleyecek bişey olduğunu düşünmüyorum
E
Elanur
3 Şubat 2026 09:21
Ben 4. Ayda vermiştim 6. Ayda yalan oldu gitti. daha da kendi kendine uyumadı. şimdi 8 aylık ayakta sallayarak uyutuyorum. çok bir şey kaybetmedin üzülme. verende sonradan ayakta sallıyor 😂
E
Elanur
3 Şubat 2026 09:23
Biyolojik saatini oluşturmuş oluyorsunuz güvenli bağı zedeleyecek bişey olduğunu düşünmüyorum
M
Mehves
3 Şubat 2026 12:46
Kilo arttıkça ayakta sallamak daha zor olsa gerek nereye kadar ayakta sallarız muhtemelen Zaten korkuyorum biraz eğitim verirsem çok zorlu geçeceğini biliyorum ağlayınca hiç durmuyor çığlık atıyor sinirleniyor bile bile onu bu kadar zorlamayı da istemiyorum bir yandan da ilerde daha rahat olur diye düşünüyorum .Bir yandan da duygusal bakıp bir daha istesemde ayağımda sallayamayacağım diyorum çok kararsız ve araftayım.Hangisi doğru olur tecrübelerden kendime bir şey çıkartmaya da çalışıyorum. Kısacası bebekler de bize bir şeyler öğretiyor 珞
E
Emn
3 Şubat 2026 13:57
Bizde eğitim aldık gayet memnun kaldık. Doğru kişiden alınca sorun yaşanacağını düşünmüyorum. Ağlatarak olmamasına kesinlikle dikkat edin.
E
Elanur
3 Şubat 2026 20:30
Doğrusu bir kere büyüyorlar. İnsan kıyamıyor işte başka çocuğum olmadığı için şimdilik zorlanmıyorum bakalım durum neyi gösterir. Ama bende ağlatmadan vermiştim sadece en ufak bi hastalık diş durumlarında bozluyor maalesef
E
Elanur
3 Şubat 2026 20:32
Bizde eğitim aldık gayet memnun kaldık. Doğru kişiden alınca sorun yaşanacağını düşünmüyorum. Ağlatarak olmamasına kesinlikle dikkat edin.
E
Emn
3 Şubat 2026 20:37
Yani şöyle benim kızımla eğitme başladık 18 günde eğitimi tamamladık. Sonda Gülnazik hanım herhangi bir sorun olduğunda benimle iletişime geçebilirsiniz dedi