Uyku Eğitimi İçin Tavsiyeleriniz

190 görüntüleme
Ç

Çağla y.

1 Temmuz 2026 16:07
merhaba kızım 14 aylık ve ne gece ne gündüz uzun soluklu uyuyamıyor.Gece sürekli sabahlıyoruz.Artık yorgunluktan ne yapacağımı şaşırdım şekerim var çok zorlanıyorum uzun süreler memede uyumak istiyor kucağımda sallamadan olmuyor ve artık dayanacak halim kalmadı.Uyku eğitimi buna bir çözüm getirir mi eğitimi alan memnun olan olmayanlar fikir verebilir mi?
H

Hatice Ö.

1 Temmuz 2026 16:15
Benim ikiz kızlarım var ayakta sallayarak uyutuyordum 6. Aylarında uyku eğitimi verdim iyi ki de vermişim diyorum desteksiz bakan bir anneyim ve kendime ve kızlarıma yaptığım en büyük iyilik kesinlikle uyku eğitimi vermekti. Şimdi 23 aylıklar ve hiç bir sorunumuz yok
İ

İlknur S.

1 Temmuz 2026 17:24
Hatice ÖNDER
Benim ikiz kızlarım var ayakta sallayarak uyutuyordum 6. Aylarında uyku eğitimi verdim iyi ki de vermişim diyorum desteksiz bakan bir anneyim ve kendime ve kızlarıma yaptığım en büyük iyilik kesinlikle uyku eğitimi vermekti. Şimdi 23 aylıklar ve hiç bir sorunumuz yok
nasıl verdiniz acaba ? Bende bebeğime uyku eğitimi vermek istiyorum
B

Büşra K. A.

1 Temmuz 2026 17:43
5. ayda uyku eğitimi verdim. 11 aylığız, her gün iyi ki diyorum. Anne bebek iletişimine dayalı, bebeğin ağlamadığı bir uyku eğitiminin hiçbir zararı yok
Ç

Çağla y.

1 Temmuz 2026 17:51
Büşra Kiraz Ayverdi
5. ayda uyku eğitimi verdim. 11 aylığız, her gün iyi ki diyorum. Anne bebek iletişimine dayalı, bebeğin ağlamadığı bir uyku eğitiminin hiçbir zararı yok
nasıl yaptınız? Ne kadar güzel sizin için😍
H

Hatice Ö.

1 Temmuz 2026 18:04
İlknur Süer
nasıl verdiniz acaba ? Bende bebeğime uyku eğitimi vermek istiyorum
Uyku eğitimi başlığında bir gönderi paylaşmıştım dilerseniz bakabilirsiniz, nasıl bir yol izledim hepsini yazmıştım yardımı olur
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir