Uyku Eğitimi Hk
98 görüntüleme
E
Ezgi ..
15 Aralık 2025 21:05
Merhaba, 7.aydan sesleniyorum :)uyku eğitimi deneyip, nanlatıldığı gibi fayda alan var mı? Yani kendi kendine uyuyorlar mı gerçekten? Biz sık sık uyanıyoruz, memede uyuma ve kucak sevdamız hiç bitmeyecek gibi çünkü. O kadar uzak geliyorki, 1 yaşından sonra kendiliğinden düzelir diyorlar ama hiçbir fikrim yok. Deneyiminizi paylaşır mısınız?

Emel C.
15 Aralık 2025 21:17
Merhaba benim bebegim 3 gün sonra 8 aylık olacak uyku eğitimi almadım videolar izledim ortak söyledikleri şeyler var rutin oluşturma karanlık ortam uyku aralığı ayarlamak kendi haline bırakmak gibi ben faydasını gördüm normalde sallayarak uyutuyordum yaklaşık2 aydır kendi uyuyor yatakta donuyor dolanıyor bazen tanıma yatiriyorum istisnai durumlarda sallıyorum şuan diş çıkardığı için sık sık uyanıyor eğitim vermeyi düşünüyorsanız sabırlı ve istikrarlı olmanızı tavsiye ederim
G
Gül
15 Aralık 2025 21:30
Ah canim1 yaşında yeni başlıyor hersey 14 aylik senin yasadiklarini yaşıyordum şu ann memeden kessem daha mi iyi olur diye düşünüyorum çünkümmemede uyumasi ve sürekli uyanmasi meme istemesi hepsi sıkıntılı. Emel hanimi dinleyin geç kalmayınbir rutin oluşturun ve gece beslenmesini uyanmadan yapın yoksa meme alışkanlık haline geliyor ve meme olmadan uyumuyirlar. Geç kalmayın