Uyku Eğitimi Danışman

197 görüntüleme
Ş

Şule Ç.

15 Temmuz 2026 21:17
Merhabalar bebeğim 14 aylık kız, artık uykuzluğa dayanamıyorum.. çok şükür sağlığımız ve gelişimimiz yernde uyku aralıklarına ve beslenmesine ve uyku hijyenine dikkat ederim ama çok sık uyanıyor gece de gündüzde.. beraber çalışıp memnun kaldığı uyku danışmanı olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim..
S

Sümeyra

15 Temmuz 2026 22:34
Memnun kaldığım yok ama melodi uyku kesinlikle denemeyin çok sıkıntılı ve sancılı süreç bizde 16 aylık olduk ama aynı durumdayız kabullenmekten başka çarem kalmadı benim
Ş

Şule Ç.

15 Temmuz 2026 23:04
Kötü tecrübeniz için üzüldüm.. başka eğitmen yada bi metod denediniz mi acaba
S

Serpil

15 Temmuz 2026 23:43
Merhabalar. Uyku eğitimim bitmek üzere ve ikinci uyku eğitimini aldım. İlkinde çocuğun sinir sistemini alt üst ettim ilk eğitmenin yönlendirmelerine uyup. Daha sonra memede uyutmaya başladım ama saat başı veya yarım saatte bir uyanıyordu aylarca bu haldeydim çok berbattım aptamil uygulaması üzerindeki tüm uyku seminerlerine katılıyordum orada bi uyku danışmanı hemşireye denk geldim adı Seda Özcan. tamamen sinir sistemi üzerine çalışıyor . Uykuyu sinir sistemi üzerinden anlattığı bir seminerini dinledim o zaman anladım ki ben ilk uyku eğitimini klasik metot uygulayan güya ağlatmadan uyku eğitimi adı altında benden çocuğumun ağlamasının normal olduğunu bunu kabul etmem gerektiğini ve müdahale etmemem gerektiğini istemişti meğerse çok çok yanlış bir eğitimmiş .Seda hanım konuştukça ben çocuğuma ne büyük kötülük yaptığımı anladım. Açıkçası tekrar bir uyku eğitimine para ödemek istemedim ama malesef memeden de ayıramadım . Sonra Seda hanımın her seminerini hatta kayıtlı tüm seminerini dinledim her çocuğa özel bir aksiyon planı olduğundan bahsetti ve karar verdim ondan almaya. İyi ki de almışım iyi ki de yolum kesişmiş. Benim kızım çok hassas ve ani değişiklikleri asla hızla tölere edemiyor. Çok minik değişimler ile kademe kademe çok güzel yerlere geldik. Size canı gönülden tavsiyem şu eğer eğitim alacaksanız aldığını her kimse mutlaka eğitim metodunu sorun . Eğer klasik eğitim metotları ise asla ama asla ağlatmıyoruz dediklerine inanmayın. Sinir sistemi temelli ve bebeğinize özel davranış gösterebilecek bir danışman ile çalışın. Seda Özcan’ı ben tavsiye ederim bir çok şeyin uzmanı zaten kendisi instagram hesabı uzmanannerehberi olması gerek bi bakın. Eğitim almadan nasıl biri olduğunu anlamak isterseniz de aptamil uygulaması üzerinden online geçmiş eğitim kısmında Seda Özcan diye baktığınızda geçmiş seminer kayıtları var uyku ile ilgili olan herhangi birini dinleyebilirsiniz hatta belki sadece o seminerler ile bile yolunuz değişebilir . Yine bakın derim içinize sinsin . Bir de kundak uyku diye bi instagram hesabı olan kadın var o da sinir sistemi temelli bebeğe özel çalışıyor diye biliyorum yine onu da bi araştırın en son karar tabi ki sizin ama lütfen lütfen lütfen klasik hiç bir metodu kullanmayın .Şu an bebeğim 15 aylık.
Ş

Şule Ç.

15 Temmuz 2026 23:49
Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim mutlaka araştıracağım. Nasıl şuan da uykularınız?
S

Serpil

16 Temmuz 2026 05:13
Ne demek ben doğduğundan beri çocuğunu uyutmaya çalışan bir anneyim çok şükür uykular uzadı uyanmalar azaldı kendi kendine uyuyabiliyor yanında pış pış yapıyorum . Bizde sadece kırılmayan tek bi nokta oldu onu da yavaş yavaş kırıyoruz kucak . Kucaktan inmek istemiyor yatağına gitmek istemiyor uyku gerilemesi başladı bu yüzden bu kadar zorladı beni yoksa çoğu kez kendi uyuyabiliyor olmazsa kucakta mayışıyor kısa sürede koyuyorum pış pışlıyorum uyuyor. Gece 10 dan fazla uyanması mevcuttu 2 defa falan uyanıyo . Saat başı uyanan çocuk 2 defa uyanmaya başladı şükrediyorum ben çünkü bende uyuyabiliyorum . Bi kaç defa 1 kez uyanması oldı . Bazen de 4 kez ama bu tamamaen bireysel sebeplerden. Her bebek o kadar farklı ki şu an hasta uyuyan çocuğu uyandırıp ilaç verdim mesela. Gündüz düzeni ister istemez şaşacak ama iyi olsın o da toplanır yeniden
Ş

Şule Ç.

16 Temmuz 2026 10:35
Çok teşekkür ederim bilgiler için , bebişinize sağlık ve afiyet diliyorum insallah rahat güzel uykuları olsun artık bebeklerimizin🙏🏻
S

Serpil

16 Temmuz 2026 10:41
Şule Çinkılıç
Çok teşekkür ederim bilgiler için , bebişinize sağlık ve afiyet diliyorum insallah rahat güzel uykuları olsun artık bebeklerimizin🙏🏻
Teşekkür ederim hepimizin bebeklerine güzel uykular diliyorum 🌸
S

Sümeyra

16 Temmuz 2026 10:52
Şule Çinkılıç
Kötü tecrübeniz için üzüldüm.. başka eğitmen yada bi metod denediniz mi acaba
Uyku annesi Gülnazik denedik çok yumuşak bir geçişi vardı ama benim kızda işe yaramadı her şey tepetaklak oldu
Ş

Şule Ç.

16 Temmuz 2026 11:03
Sümeyra
Uyku annesi Gülnazik denedik çok yumuşak bir geçişi vardı ama benim kızda işe yaramadı her şey tepetaklak oldu
Üzüldüm.. umarım ben güzel bir deneyim yaşarım ve burada paylaşırım
S

Sümeyra

16 Temmuz 2026 11:04
Şule Çinkılıç
Üzüldüm.. umarım ben güzel bir deneyim yaşarım ve burada paylaşırım
Çok isterim her anne uykusunu almalı mutlu anne mutlu bebek 🙏
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir