Uyku Eğitimi Alanlar Yardım Lütfen
120 görüntüleme
Ş
Şeyda B.
16 Ağustos 2025 19:36
Bebeğim bir hafta sonra 5aylık olacak uyku eğitimi alanlar yada bebeğine bunu kendi verebilenler neler yapmamız gerekiyor tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşır mısınız uyku hem anne hem bebek için oldukça önemli (gündüz sallanan beşikte gecede emerek uykuya geçiyor ama ben kendi uykuya geçmeyi öğrensin istiyorum uyanınca hep destek istiyor malesef)
H
Hatice Ö.
16 Ağustos 2025 19:45
Şeyda hanım ben ikizlerime 6 aylıkken uyku eğitimi verdim şu an 13 aylıklar ve çok şükür hiçbir sıkıntımız yok iyi ki de uyku eğitimi vermişim diyorum bir annenin kendine yapabileceği en büyük iyilik gerçekten bu. Ben birkaç annenin mesajı üzerine nasıl eğitim verdiğimi detaylıca anlatmıştım Uyku eğitimi diye aratırsanız bulabilirsiniz umarım faydası olur

Cansu A. Ö.
16 Ağustos 2025 19:53
Ben de aynı şekilde kizim 5.5 aylıkken egitim verdim. 1 yas oldu cok sukur hala bozulmadı çünkü hala hem rutinlerine hem de uyku saatlerine cok dikkat ediyorum. Ben uyku koçu sayesinde egitim verdim. İhtiyacınız olursa lin k atabilirim
Ş
Şeyda B.
16 Ağustos 2025 20:00
Olur Cansu hanım link paylaşırsanız sevinirim
Ş
Şeyda B.
16 Ağustos 2025 20:01
Hatice hanım uyku eğitiminizi okudum kısacası istikrar çok önemli anladığım kadarıyla çok güzel açıklamışsınız

Cansu A. Ö.
16 Ağustos 2025 20:26

Cansu A. Ö.
16 Ağustos 2025 20:27
İstikrar onemli bi de çocuğun psikolojisi de etkilenebilir o nedenle güvenilir kişilerden egitim almak gerekebilir çünkü bazı bebekler cok dirençli oluyor eski şekildeki uyumak istiyorlar
H
Hatice Ö.
16 Ağustos 2025 20:59
Evet Şeyda hanım istikrar çok önemli, ben bebeklerimin uyku alışkanlıklarını çok iyi bildiğim için onlara yönelik araştırmalar yaptım ve kendime bir rota oluşturduktan sonra başladım eğitime, siz de kendim vermek istiyorum derseniz size tavsiyem bebeğinizin uyku alışkanlıklarına göre kendinize rota oluşturun eğer ki bir egitmenle çalışacaksaniz o sizin için bir program yapıyor zaten ama Cansu hanımın da dediği gibi inatçı bebek uğraştırıyor ağlamalar sinirlenmeler artabilir, sabırlı olun, mesela benim bebeklerim den biri çok inatçı ve eğitim ekstra zorlaşmistı, ben uyuyuncaya kadar odadan çıkmadım kenarda bekledim ağladıkça sakinleştirdim ama ağlamalar olacak hazır olun, bazı eğitmenler çok katı ve 20 dakika agladiktan sonra müdahale ettiriyorlar iyi karar vemelisiniz