Uyku Eğitimi Alan Var mı?
140 görüntüleme
M
Mrv ..
31 Temmuz 2025 16:56
Uyku eğitimi için destek alan var mı? Varsa tavsiyeleriniz nelerdir? Ya da kimi tavsiye edersiniz? Uykusu geliyor 7 gibi başlıyorum 9a doğru ancak uyuyor inanılmaz yoruldum artık. Kabus gibi oluyor bazen günler. Yani emerek uyuyordu şimdi onu da yapmıyor karnı doyunca çıldırırcasına ağlıyor. Sallıyorum kucağımda hafifçe o da yok artık. Ne yapacağımı bilemiyorum. 4 ay 6 günlük

Hülya A. ..
31 Temmuz 2025 17:04
Offf benimki de 3 buçuk aylık aynı öyle saat 18.30 dus aldiriyorum sonra mamasını yiyor 19.15 gibi uykuya geçiyor ve yaklaşık yarım saat sonra uyanıyor ama tekrar uyumak istiyor tamamen dalıp uyuması 21 oluyor sizin gibi bu süreç hep böyle mi devam edecek bilmiyorum sabah da 4.30 5 arası uyanıyor .
B
Buse B.
31 Temmuz 2025 17:31
4.atak döneminde, uyku gerilemesinden dolayı uyku düzeni bozulmuş olabilir,eğitimin atak döneminden sonra alınması tavsiye ediliyormuş.
M
Mrv ..
31 Temmuz 2025 17:34
Düzenli bir uykusu hiç olmadı maalesef evet aynı saatlerde uyudu hep ama uzun uzadıya uyumadı hep iki saatte bir uyandı. Atak döneminden kaynaklı farklı bir şey yok şuanda dört aydır ataktayız galiba :)))
Z
Zeynep ..
31 Temmuz 2025 17:43
Nazlı Çevik Büşra Bulut gönülden tavsiyemdir
R
Rahime A.
31 Temmuz 2025 19:08
Atak haftasında bu şekilde olması gayet normal sabırla uyutmaya devam ettikçe gün geçtikçe daha erkene çekip hemen uyuyamaya başlayacaktir