Uyku Eğitimi Ağlama

251 görüntüleme
A

Aleyna K.

14 Mayıs 2026 00:56
Kızım 14 aylık ve 6. Aydan beri memede uyuyor ve bu durum memeyi bırakana kadar devam edicek 2 yaşından sonra çok daha kötü olucak düşüncesiyle uyku eğitimi satın aldım şuan o danışmanlık içerisindeyim oda da onu yalnız bırakma terk etme yat bakma gibi ilerlemiyor ama aşırı ağlıyor sesi titriyor yatağına koyunca kucağıma almadan asla susmuyor 4 uykudur böyle acaba yanlış birşey mi yapıyorum ya da benim gibi eğitim alıp böyle durumlar yaşayan varmı çünkü artık bebeğim büyükçe iyice gece uykusu uyanması artıyor yeni doğan gibi oldu
A

Aybüke A.

14 Mayıs 2026 01:48
Uyku eğitimini yarıda bırakmış bir anne olarak iyi ki de bırakmışım diyorum. O kadar ağladı ki bir gece eşimle dedik zaten bir gün emmeyi bırakacağız bunu çocuğumuza yapmamalıyız ve nihayetinde emzirdim. Şu an 7 buçuk aylık ve doğduğundan beri uykularımız problemli (dün gece 13 kez uyandı) yine de iyi ki bırakmışım diyorum siz düşünün. Size de kesinlikle bırakın gibi bir tavsiyem yok yanlış anlaşılmasın ama bebeklerde ileriki yaşlarda olumsuz etki yaratabileceğine dair pedagog tavsiyeleri almışlığım oldu. Naçizane paylaşmak istedim.
A

Aleyna K.

14 Mayıs 2026 02:00
Benim bebeğimde çok ağlıyor uyanık süreleri çok en son uykusuzluk ve ağlamaktan bayılıyor daha 2.gündeyiz eğer gelişme olmasza 1-2 gün daha o zaman düşünicem
A

Aybüke A.

14 Mayıs 2026 02:38
Bizim de öyle oluyordu çocuk desteksiz uyumayı öğrenmiyor çaresiz kalıp bayılıyordu adeta. Deneyin tabi başarılı olanlar da var inşallah kolaylaşır süreciniz ama böyle devam ederse de zorlamayın yavrunuzu ben günlerce özür diledim el kadar çocuktan.
A

Aleyna K.

14 Mayıs 2026 08:03
Evet zaten aşırı strese giriyorum onu öyle ağlar görünce
M

Mine Ş.

Premium Üye
14 Mayıs 2026 08:50
Uyku eğitimini kimden aldınız merak ediyorum biz ağlamadan alıştık eğitimde… biraz erken başladık sanırım onun da etkisi vardı
A

Aleyna K.

14 Mayıs 2026 12:58
Siz kimden aldınız ben Şuan eğitimde olduğu için isim vermek istemem sonrasında yazarım yöntem ve yatak değiştirdik biraz daha iyi şuan umarım etkili olur
M

Mine Ş.

Premium Üye
15 Mayıs 2026 09:14
Uykucum kullanıcı adı ile sosyal medyada bulabilirsiniz tabi biz 5,5 ayda başladık o yüzden daha kolay oldu umarım etkili olur 😊
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir