Uyku Eğitimi

98 görüntüleme
D

Damla

16 Temmuz 2026 11:09
Uyku eğitimi alan anneler gece uyanıp ağladığında nasil davranmak gerekiyor ?
Mine Ş.

Mine Ş.

Premium Üye
16 Temmuz 2026 11:14
Bir süre kendisi uykuya dalması için bekliyorum ağlaması uykusunu açacak şekilde şiddetlenirse yatağında piş piş yapıyorum bir kaç kez deniyorum. Çok şiddetli ağlamazsa yatağından çıkarmıyorum. Çıkarırsam da farklı bir odada ışık olmadan konuşmadan göz teması kurmadan sarılarak sakinleştiriyorum odaya geçip emzirip aynı şekilde yatağına bırakıyorum
D

Damla

16 Temmuz 2026 11:18
Mine Şahin
Bir süre kendisi uykuya dalması için bekliyorum ağlaması uykusunu açacak şekilde şiddetlenirse yatağında piş piş yapıyorum bir kaç kez deniyorum. Çok şiddetli ağlamazsa yatağından çıkarmıyorum. Çıkarırsam da farklı bir odada ışık olmadan konuşmadan göz teması kurmadan sarılarak sakinleştiriyorum odaya geçip emzirip aynı şekilde yatağına bırakıyorum
Başka bir odada mi emziriyorsunuz
Mine Ş.

Mine Ş.

Premium Üye
16 Temmuz 2026 11:19
Yok kendi yattığı odada emziriyorum
D

Damla

16 Temmuz 2026 11:20
Mine Şahin
Yok kendi yattığı odada emziriyorum
Uyku süresi uzar mi böyle yapınca
Mine Ş.

Mine Ş.

Premium Üye
16 Temmuz 2026 11:21
Kaç aylık bebeğiniz
D

Damla

16 Temmuz 2026 11:23
Mine Şahin
Kaç aylık bebeğiniz
9 aylık en uzun gece uykusu 2 saat sürüyor gözleri kapalı şekilde suursuzca ağlıyor
Mine Ş.

Mine Ş.

Premium Üye
16 Temmuz 2026 11:24
Damla
9 aylık en uzun gece uykusu 2 saat sürüyor gözleri kapalı şekilde suursuzca ağlıyor
Ayrılık kaygısı ve diş dönemi olabilir diş için yatırmadan önce önlem alın. Her ağlamada kucak ve meme/mama teklif etmeyin yatağında sakinleştirmeyi deneyin öncelikle. Bu sürede anneye fazla temas istiyorlar ama sizin bahsettiğiniz ağlama diş ağrısı gibi geldi bana
Afranur K.

Afranur K.

16 Temmuz 2026 11:25
Diş çıkarma, odanın ısı dengesi, nemi, gündüz uyku düzeni vs. Nasıl? Gece uykusu problemi aslında gündüzden gelir sıklıkla?
D

Damla

16 Temmuz 2026 11:27
Alt üst dişler çıktı 1 ay olmadan diğerleri de geliyorsa bittim artık yanımda yatiriyorum ve hiç rahat edemiyorum dediğiniz gibi sürekli yanıma geliyor ve meme istiyor
D

Damla

16 Temmuz 2026 11:29
Afranur Keskin
Diş çıkarma, odanın ısı dengesi, nemi, gündüz uyku düzeni vs. Nasıl? Gece uykusu problemi aslında gündüzden gelir sıklıkla?
Bazı durumda tek uyku bazen de 2 yapiyor cok dengesiz o da bir kısa bir uzun yaptığı oluyor ayakta sallanmak istemiyor şaştım kaldım nasil uyutacam
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir