Uyku Eğitimi

165 görüntüleme
Z

Z.G

14 Temmuz 2026 18:22
Uyku eğitimi alan var mı? Tavsiyeleriniz neler
B

Berfin Ö.

14 Temmuz 2026 19:19
Almayın😂 tavsiyemdir diştir ataktır hastalıktır hep başa sarıyorsunuz
M

Meryem ..

Premium Üye
14 Temmuz 2026 19:45
Kendime ve bebeğime yaptığım en büyük iyilik 🙏🏻
Z

Z.G

14 Temmuz 2026 19:55
Berfin Öz
Almayın😂 tavsiyemdir diştir ataktır hastalıktır hep başa sarıyorsunuz
Kimden aldınız
Z

Z.G

14 Temmuz 2026 19:55
Meryem
Kendime ve bebeğime yaptığım en büyük iyilik 🙏🏻
Eğitimi kimden aldınız? Kaç gün zorlandınız
B

Betül H. Y.

14 Temmuz 2026 20:22
Uyku eğitimi alıp başarılı olan birisi acaba sürecini anlatabilir mi?
G

Gül Y.

14 Temmuz 2026 20:47
Eğitim almadım dr hasret akmana güvenip 4 günlük olduğumuzdan beri sabah yürüyüşü yapıyoruz yağmur çamur demeden çiçek gibi uyku ve yeme düzenimiz var hiçbir zaman uyutmaya çalışmadım kendi uykusu geldiğinde yanıma yanaşıyor yatalım diye
H

Hivda

Premium Üye
14 Temmuz 2026 21:18
Gül Yıldız
Eğitim almadım dr hasret akmana güvenip 4 günlük olduğumuzdan beri sabah yürüyüşü yapıyoruz yağmur çamur demeden çiçek gibi uyku ve yeme düzenimiz var hiçbir zaman uyutmaya çalışmadım kendi uykusu geldiğinde yanıma yanaşıyor yatalım diye
Kaçta çıkarıyorsunuz, ne kadar süre gezdırıyorsunuz bebeğim asla uyumuyorda gündüzleri
G

Gül Y.

14 Temmuz 2026 21:21
Ben İzmir’de yaşıyorum çok sıcak olduğu için sabah sekiz dokuz arası çıkarıyorum kışın 10 gibi çıkarıyordum zaten 10:30dan önce çıkarmak gerekiyor. 20-30 dk yeterli ama ben bana iyi geldiği için yürüyüş de yapıyorum 1 saati buluyor. Düzenli sabah yürüyüşü yapın etkisini göreceksiniz
M

Meryem ..

Premium Üye
15 Temmuz 2026 14:40
Z.G
Eğitimi kimden aldınız? Kaç gün zorlandınız
Tansu Oskay dan aldım bebeğim 4 ay atağıyla birlikte 1.5 ay boyunca sürekli ağladı uyku öncesi yani delirmiş gibiydi normalde kucakta pışla uyuyordu bi ara yanımda yatırarak uyuttum hiçbirini istemiyordu. Artık birlikte ağlamaya başlamıştık 😅 önce gece uykusu çalıştık ilk gün çok zordu çünkü bebeğim çok dirençli ağladı 5 gün sonra gündüz uykuları çalışmaya başladık. Ben normalde saatli takip yapıyordum çalıştığım kişi daha rahat biri bilerek seçtim. Her gün sesli aramayla konuştuk hala sıkıntılar var ama yatağına yatırıyorum yanında duruyorum uyuyor. Ağlasada birkaç dakika sürüyor. En büyük fark önceden çıt sesine uyanıp ağlardı şimdi sesleri tölere edebiliyor
M

Meryem ..

Premium Üye
15 Temmuz 2026 14:42
Seçeceğiniz kişinin yöntemi size ve bebeğinize uygun mu ona karar vermek en önemli nokta bence. Bir de gerçekten eğitimli ve diplomalı kişileri seçmelisiniz.
Z

Z.G

15 Temmuz 2026 18:38
Meryem
Seçeceğiniz kişinin yöntemi size ve bebeğinize uygun mu ona karar vermek en önemli nokta bence. Bir de gerçekten eğitimli ve diplomalı kişileri seçmelisiniz.
Bebeğiniz kaç aylıktı? Benimki dört aylık yarın başlayacağız ama çok endişeliyim bebek benden soğur diye
M

Meryem ..

Premium Üye
15 Temmuz 2026 19:47
Z.G
Bebeğiniz kaç aylıktı? Benimki dört aylık yarın başlayacağız ama çok endişeliyim bebek benden soğur diye
23 haftalıktı. Genelde 4 ün sonu 5 in başı uygun görülüyor ama her bebeğin gelişimi farklı siz 4. Ay atağını geçtiyseniz ya da zor geçmiyorsa olabilir. Aslında o kadar zor bir süreçte destek daha iyi olur benim fikrim. Bebeğin soğumasına gelirsek eğitimle birlikte bebeğimle aramın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Güvenli bağlanma bizde uykuyu düzenleyince oldu bence bebeğimin bakışları değişti bana daha güzel oldu her harekette bana bakıyor izliyor şimdi 😍 Eğitim boyunca hep yavaş gittim onu gözlemledim çok ağladığı oldu mesela yatır kaldır onu daha çok ağlattığını fark ettim 3-4 gün yatağında birlikte yatıyor gibiydik belim kopuyordu 😂
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir