Uyku Eğitimi
263 görüntüleme
H
Hacer D.
12 Temmuz 2026 18:09
Bebeğim 5 aylık ve memede uyuyor genelde artık yoruldum uyku eğitimi vermek istiyorum sizde durum ne geçici mi ya da bebeğine eğitim veren oldu mu
M
Merve ..
Premium Üye
12 Temmuz 2026 19:36
Ben bugün uygulamanın yapay zeka asistanı ile başladım. Bakalım gece uykularımız düzene girecek mi göreceğiz
M
Merve U.
Premium Üye
12 Temmuz 2026 22:23
Ben de yapay zekayla çok denedim ama çevresel koşullar bizi çok olumsuz etkiliyor gelen giden vs seklinde bence akışına bırakın reklam için 4. Ayda vs verin diyorlar ama bu bebeğin diş süreci olacak büyüme atakları olacak anne olarak biraz cefa çekelim elbet bir yerden sonra desteksiz uyuyacaklar
H
Hacer D.
12 Temmuz 2026 22:26
Ben de yapay zekayla çok denedim ama çevresel koşullar bizi çok olumsuz etkiliyor gelen giden vs seklinde bence akışına bırakın reklam için 4. Ayda vs verin diyorlar ama bu bebeğin diş süreci olacak büyüme atakları olacak anne olarak biraz cefa çekelim elbet bir yerden sonra desteksiz uyuyacaklar
M
Merve U.
Premium Üye
12 Temmuz 2026 22:31
Doğru söylüyorsunuz aslında ama gündüz falan da sadece kucağımda uyuduğu için çok yıpratıcı oluyor hele ki desteksiz büyütüyorsanız.
H
Hacer D.
12 Temmuz 2026 22:33
O kadar iyi anlıyorum ki benim bebeğim de memede uyuyor tek başıma çoğu zaman tuvalete bile gidemiyorum ama uyku konusunun biraz mizaçla alakalı olduğunu da düşünüyorum uyku eğitimlerinin temelinde bebeği ağlatma var ve bebekler alışmaktan ziyade çaresiz kaldıkları için uyuyorlar ve bence gelecekteki psikolojisi açısından yıkıcı olur eminim bu eğitimi verenler inkar eder ama işin gerçeği bu. Tabi ki annesi olarak en doğrusunu da siz bilirsiniz
T
T. A. N.
17 Temmuz 2026 01:16
Asla bebeğimi ağlatarak verilecek bı eğitime razı olamam elbette , bahsettiğim aglatmadan güvenli bağı zedelemeden alistirmak ama dediğiniz gibi çevresel faktörlerden dolayı ne kadar verimli olur tartışılır
Yükleniyor...