Uyku Eğitimi

263 görüntüleme
H

Hacer D.

12 Temmuz 2026 18:09
Bebeğim 5 aylık ve memede uyuyor genelde artık yoruldum uyku eğitimi vermek istiyorum sizde durum ne geçici mi ya da bebeğine eğitim veren oldu mu
M

Merve ..

Premium Üye
12 Temmuz 2026 19:36
Ben bugün uygulamanın yapay zeka asistanı ile başladım. Bakalım gece uykularımız düzene girecek mi göreceğiz
M

Merve U.

Premium Üye
12 Temmuz 2026 22:23
Ben de yapay zekayla çok denedim ama çevresel koşullar bizi çok olumsuz etkiliyor gelen giden vs seklinde bence akışına bırakın reklam için 4. Ayda vs verin diyorlar ama bu bebeğin diş süreci olacak büyüme atakları olacak anne olarak biraz cefa çekelim elbet bir yerden sonra desteksiz uyuyacaklar
H

Hacer D.

12 Temmuz 2026 22:26
Merve Uçar
Ben de yapay zekayla çok denedim ama çevresel koşullar bizi çok olumsuz etkiliyor gelen giden vs seklinde bence akışına bırakın reklam için 4. Ayda vs verin diyorlar ama bu bebeğin diş süreci olacak büyüme atakları olacak anne olarak biraz cefa çekelim elbet bir yerden sonra desteksiz uyuyacaklar
Doğru söylüyorsunuz aslında ama gündüz falan da sadece kucağımda uyuduğu için çok yıpratıcı oluyor hele ki desteksiz büyütüyorsanız.
M

Merve U.

Premium Üye
12 Temmuz 2026 22:31
Hacer Dağlı
Doğru söylüyorsunuz aslında ama gündüz falan da sadece kucağımda uyuduğu için çok yıpratıcı oluyor hele ki desteksiz büyütüyorsanız.
O kadar iyi anlıyorum ki benim bebeğim de memede uyuyor tek başıma çoğu zaman tuvalete bile gidemiyorum ama uyku konusunun biraz mizaçla alakalı olduğunu da düşünüyorum uyku eğitimlerinin temelinde bebeği ağlatma var ve bebekler alışmaktan ziyade çaresiz kaldıkları için uyuyorlar ve bence gelecekteki psikolojisi açısından yıkıcı olur eminim bu eğitimi verenler inkar eder ama işin gerçeği bu. Tabi ki annesi olarak en doğrusunu da siz bilirsiniz
H

Hacer D.

12 Temmuz 2026 22:33
Merve Uçar
O kadar iyi anlıyorum ki benim bebeğim de memede uyuyor tek başıma çoğu zaman tuvalete bile gidemiyorum ama uyku konusunun biraz mizaçla alakalı olduğunu da düşünüyorum uyku eğitimlerinin temelinde bebeği ağlatma var ve bebekler alışmaktan ziyade çaresiz kaldıkları için uyuyorlar ve bence gelecekteki psikolojisi açısından yıkıcı olur eminim bu eğitimi verenler inkar eder ama işin gerçeği bu. Tabi ki annesi olarak en doğrusunu da siz bilirsiniz
Asla bebeğimi ağlatarak verilecek bı eğitime razı olamam elbette , bahsettiğim aglatmadan güvenli bağı zedelemeden alistirmak ama dediğiniz gibi çevresel faktörlerden dolayı ne kadar verimli olur tartışılır
T

T. A. N.

17 Temmuz 2026 01:16
Hacer Dağlı
Asla bebeğimi ağlatarak verilecek bı eğitime razı olamam elbette , bahsettiğim aglatmadan güvenli bağı zedelemeden alistirmak ama dediğiniz gibi çevresel faktörlerden dolayı ne kadar verimli olur tartışılır
Doktorlar daha iyi bilir ama ağlatarak uyku eğitiminden ziyade her gün benzer rutinler aynı yerdeki yatağına yatırsanız uyku penceresine göre, yanında sakinleştirseniz onu, çok ağlarsa kucakta sakinleştirip yine yatırsanız birkaç sefer çok yorucu olur eminim ama zamanla alışabilir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir