Uyku Eğitimi
348 görüntüleme

Buse Ç.
14 Haziran 2026 22:40
Merhabalar. Öncelikle 6. Aydan bildiriyorum gece uykuları nispeten düzeliyor. Hatta Bebeğim normalde beni emzik olarak kullanirken bir anda emzik tutmaya başladı 2 hafta civarında oldu ve artık gece uykuları daha da kolay :) emzik almayan bebislerin anneleri pes etmeyin sürekli deneyin. Neyse, yinede destekli uyuma sürecini bitirmek istiyorum. Gecemiz besiginde başlıyor ama iki saat sonrasında en geç yine bizim ortamiza geliyor. Desteksiz uyutma tavsiyelerinizi bekliyorum. 冀
N
Nazlıcan
Premium Üye
14 Haziran 2026 22:45
Merhaba, 4 ay 21 günlük bebişim var hala emzik savaşlarımız devam ediyor ev emzik koleksiyonuna döndü eşim dalga geçiyor artık saat kutusu gibi kutu alıcam emzikleri oraya diz diye 😂 Bu yazdığınız beni motive etti 😂
Benim de bebeğim hala destekle uyuyor tabii ki, ama bırakmak için en kolayı yavaş yavaş azaltmak diyorlar yani emzikle uyuyorsa onu bırakmak için 10 dkda dalıyorsa 10dk emzik kalıyorsa, sınra 9-8-7 dakşka vs diye giderek yapın diyorlar, emiyorsa yine aynı şekilde tam uyumadan memeden çekip hafif mayışıkken yatağına koyun orda uykuya geçsin diyorlar. Sanırım en kolay yol bu ama biraz zaman istiyor 1-2 haftanızı alır diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsinn ☺️ Benim bebeğim de kolikti, önce battaniyede sallanıyordu onu emerek uyumaya çevirdik şimdi ise yavaş yavaş ayakta sallanmaya geçiyoruz. Ordan da desteksiz uykuya geçiş yaptıracağım sallanmayı gün gün azaltarak ve ritmini düşürerek yapacağım ☺️
Benim de bebeğim hala destekle uyuyor tabii ki, ama bırakmak için en kolayı yavaş yavaş azaltmak diyorlar yani emzikle uyuyorsa onu bırakmak için 10 dkda dalıyorsa 10dk emzik kalıyorsa, sınra 9-8-7 dakşka vs diye giderek yapın diyorlar, emiyorsa yine aynı şekilde tam uyumadan memeden çekip hafif mayışıkken yatağına koyun orda uykuya geçsin diyorlar. Sanırım en kolay yol bu ama biraz zaman istiyor 1-2 haftanızı alır diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsinn ☺️ Benim bebeğim de kolikti, önce battaniyede sallanıyordu onu emerek uyumaya çevirdik şimdi ise yavaş yavaş ayakta sallanmaya geçiyoruz. Ordan da desteksiz uykuya geçiş yaptıracağım sallanmayı gün gün azaltarak ve ritmini düşürerek yapacağım ☺️

Buse Ç.
14 Haziran 2026 23:02
Tam 17 farklı emzik var evde. :) tüm ümitlerim tükenmişti. Kıyafetine uygun siyah renk bir emzik vardı fotoğraf cekicem diye şans eseri bir sn bile ağzında tutsa yeter diye emzik verdim, veriş o veriş. 2 hafta oldu işte normalde hep memede sadece gece uykusundan önce battaniyede sallanırken uyuyor oda artık iyice dalmadan uyumuyordu şimdi hafif mayışınca da koysam uyuyor. Sonrası yine meme ve emzik bir de popoya pıt pıt a döndü. Ama ben emzikten sonra şımardim galiba direkt uyusun istiyorum. :))
B
Berrin G.
15 Haziran 2026 00:12
merhaba uyku egitimi aldim ve yinede direk uyumuyor uyumayi ogreniyor ve desteksiz uyuyor ama koyunca şıp diye uyumuyor oyle yatakta oturuyorum uyumasini bekliyorum. Ama onceye gore cok rahat sadece kucagimda uyuyordu gunduz ve bunu biraktik gece zaten cok iyiydik ama artik mamayi filanda biraktim cok sukur sabaha kadar uyuyoruz. Sadece sabirli olmaniz lazim ve eger yaniniza geliyorsa tekrar besigine koymaniz gerek bir iki kere aglar ama alisir, uyku egitmenimiz siz onlari nasil alistirirsaniz oyle ilerler demisti
E
Emn
15 Haziran 2026 17:54
Bizde uyku eğitimi aldık. Şimdi uyku saatinde popoya pış pışla uyuyor. Eskiye göre çok iyi. Eğitimin faydasını kesinlikle gördük. Gülnazik hanıma tekrar burdan teşekkür ederim etmek istedim ❤️
Ç
Çağla y.
1 Temmuz 2026 17:50
merhaba uyku egitimi aldim ve yinede direk uyumuyor uyumayi ogreniyor ve desteksiz uyuyor ama koyunca şıp diye uyumuyor oyle yatakta oturuyorum uyumasini bekliyorum. Ama onceye gore cok rahat sadece kucagimda uyuyordu gunduz ve bunu biraktik gece zaten cok iyiydik ama artik mamayi filanda biraktim cok sukur sabaha kadar uyuyoruz. Sadece sabirli olmaniz lazim ve eger yaniniza geliyorsa tekrar besigine koymaniz gerek bir iki kere aglar ama alisir, uyku egitmenimiz siz onlari nasil alistirirsaniz oyle ilerler demisti
Ç
Çağla y.
1 Temmuz 2026 17:51
Bizde uyku eğitimi aldık. Şimdi uyku saatinde popoya pış pışla uyuyor. Eskiye göre çok iyi. Eğitimin faydasını kesinlikle gördük. Gülnazik hanıma tekrar burdan teşekkür ederim etmek istedim ❤️
E
Emn
1 Temmuz 2026 17:57
Merhaba Gülnazik hanımdan aldık uykuannesigülnazik sayfa ismi
B
Berrin G.
1 Temmuz 2026 18:02
merhaba kimden uyku eğitimi aldınız?
Ç
Çağla y.
1 Temmuz 2026 18:03
Merhaba Burcu hanimdan aldim - Burcu Merakli; Uyku melegi instagram adresi.
B
Berrin G.
1 Temmuz 2026 18:06
Memnun kaldiniz mi peki ?
Ç
Çağla y.
1 Temmuz 2026 22:15
Evet Burcu hanim gercekten cok ilgili ve cok bilgiliydi, cok memnunum ondan bu egitimi aldigim icin, enerjisi cok guzeldi. Egitim bittidiginde bile birsey olursa ona ulasabilecegimi soyledi, ilk basta cok cekimserdim hatta ilk gun vazgecmeyi dusundum ama simdi iyiki almisim diyorum.
B
Berrin G.
1 Temmuz 2026 22:25
Saat 19:00a kadar bilgi veriyorum dedi ama ben zaten kizimi ondan asagi asla yatiramiyorum siz bu konuyu nasil hallettiniz?
Ç
Çağla y.
1 Temmuz 2026 22:26
Ilk iki gun Burcu hanim sagolsun kizim uyuyana kadar irtibatta kaldi zaten soyle birşey oluyor uyku saatlerini duzenliyorsunuz aksam 10 cok gec genelde 9dan once uyumus oluyor bebisler o sekilde duzenliyorsunuz. Ben yurt disinda yasiyorum ve aramizda iki saat fark vardi kizim ilk gün buranın 8 gibi uyudu turkiyede saat 10 gibiydi yine burcu hanimla mesajlastik ve acil birsey olmadigi surece zaten yazmiyordum yani 3. Gunden sonra siz ve bebeginiz duze alisiyorsunuz, düzen oturmus oluyor.
Yükleniyor...