Uyku Eğitimi

178 görüntüleme
Fatma S.

Fatma S.

25 Mayıs 2026 16:23
Uyku eğitimi alıp memnun kalan var mı? Bir işe yaramıyor diyen çok oldu o yüzden emin olamıyorum. Çocuğumun rutini var ama problem uykuya dalması hep omzumda kucakta 1 saat sallayarak dalıyor ve ben artık tükendim
S

Seval Y.

25 Mayıs 2026 16:36
Kac aylik
Fatma S.

Fatma S.

25 Mayıs 2026 16:37
Seval Yelken
Kac aylik
11 aylık
S

Seval Y.

25 Mayıs 2026 16:48
Çoğu psikolog uyku eğitimini onermemekte. Bende çok araştırdım ,isterseniz klinik psk Neslihan teknoloji sayfasına bir bakabilirsiniz. 1 yas sonrasi icin desteksiz uyku onerilmekte
S

Seval Y.

25 Mayıs 2026 16:50
Seval Yelken
Çoğu psikolog uyku eğitimini onermemekte. Bende çok araştırdım ,isterseniz klinik psk Neslihan teknoloji sayfasına bir bakabilirsiniz. 1 yas sonrasi icin desteksiz uyku onerilmekte
* duzeltme neslihan tekgul
M

Merve B.

25 Mayıs 2026 16:53
Tamamen desteksiz olması imkansız ama 6 aylık suan uyku eğitiminin cooooook yararını gördük, biryerlerde yanlış vardır rutinlerde, ve ya uyanıklık sürelerinde.
Fatma S.

Fatma S.

25 Mayıs 2026 17:18
Merve Bisen
Tamamen desteksiz olması imkansız ama 6 aylık suan uyku eğitiminin cooooook yararını gördük, biryerlerde yanlış vardır rutinlerde, ve ya uyanıklık sürelerinde.
Kimden aldınız eğitimi acaba
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
25 Mayıs 2026 17:42
Başarırsaniz ve işe yararsa yazın lütfen.
C

Cansev

25 Mayıs 2026 18:51
Biz aldık 6 aylıktı o zamanlar. Benim sorunum hep kucakta uyumasıydı. Uyku eğitiminin 4. Gününde yarıda bırakmak zorunda kaldık. Ağlamayan bebeğim deli gibi ağlamaya başladı. Geceleri düzenli uyurdu saat başı uyanmaya başladı. Tekrar toparlanması bir buçuk ayı buldu. Bu iş sabır işi. Rahat edelim diyoruz ama daha da kötü bir hal alabilir. Bence hiç almayın.
Y

Yagmur

25 Mayıs 2026 19:15
Ben egitim almadim ama sallayarak uyuyan bebegimi yatagina alistirdim yavas yavas. Aglama tabi ilk gun oldu ama asiri zor degildi. Kararli ve sevgi dolu sabrli olmak lazim. Onu sakinlestirecek olan sizsiniz. Benimki de 11.5 aylik, 8 9 aylikti alistiginda
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir