Uyku Eğitimi

131 görüntüleme
H

Hatice E.

21 Mart 2026 23:51
Bebeğim 7.5 aylık. Son 2 haftadır gece saat başı kalkıyor bazen gece 3 te 4 te gün aymış gibi uyanıyor ve keyfi neşesi yerinde oluyor. Ama çok az uyuyor uykusu çok bölünüyor. Uyku eğitimi alan arkadaşlar önerir misiniz ? Fayda gördünüz mü ? Öneri de bulunabilir misiniz
E

Elif

22 Mart 2026 22:40
Benim bebeğimde 7,5 aylık. Uyku eğitimi verdim ama malesef atak dönemi, diş, hastalık gibi durumlarda herşey altüst oluyor. Ben vazgeçtim. Şu dönem bizde aynı gece 10 kere uyanıyor, ağlıyor. Ramazan ayında birazda gece gündüz düzenimiz değişti, karıştı ben ona bağlıyorum. Sabah erken uyandırmak çok önemli 07:30-08:00 gibi sonrası bir şekilde şekilleniyor ve gece düzene giriyor.
H

Hatice E.

23 Mart 2026 15:20
Elif
Benim bebeğimde 7,5 aylık. Uyku eğitimi verdim ama malesef atak dönemi, diş, hastalık gibi durumlarda herşey altüst oluyor. Ben vazgeçtim. Şu dönem bizde aynı gece 10 kere uyanıyor, ağlıyor. Ramazan ayında birazda gece gündüz düzenimiz değişti, karıştı ben ona bağlıyorum. Sabah erken uyandırmak çok önemli 07:30-08:00 gibi sonrası bir şekilde şekilleniyor ve gece düzene giriyor.
umarım düzene girerler yoksa çok zor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir