Uyku Eğitimi

107 görüntüleme
D

Damla

6 Şubat 2026 22:25
Uyku eğitimi alanlar var mı? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? 4,5 aylık bebek sadece omzumda uyuyor. Yatırıyorum geri uyanıyor. Bazen saatlerce sürüyor. Çok yoruldum. Hem fiziksel hemde psikolojik olarak bitmiş durumdayım. Yatağına yatırdığımda asla uyumuyor. Sürekli kıpırdanıyor. Emziğini eliyle tutup atıyor. Sonra da geri istiyor. 4. Ay atağıdır geçer diye bekliyorum ama 1,5 aydır durum böyle. Napıcam ben
Ceren D.

Ceren D.

6 Şubat 2026 22:35
İyi geceler, benim de bebeğim 4,5 aylık uyku eğitimi için melekuykuda diye bir instagram sayfasını önerdiler onun dışında birkaç yer daha vardı benim baktığım 5 ay olmadan çoğu olmaz dedi ama en son karşıma Dr hasret hanımın bi reelsı düştü o da her gün sabah günün ilk ışıklarında bebeğinizi dışarı çıkarırsanız 10 günde uykularda ciddi düzelme olacağını ve 6. Ayda en geç uyku eğitimi almış kadar iyi uyuyacağını garanti ediyordu o videoya ve mesajlara dönütleri paylaşmıştı açıkcası ben bugün başladım sabah 8 de çıkardım 1 saat yürüdük o da arabasında uyudu zaten belki denemek istersiniz hem siz de rahatlarsınız
M

Merve ..

6 Şubat 2026 22:36
Uyku eğitimi değil bence aile desteği al
D

Damla

6 Şubat 2026 22:38

Ceren Doğancık

İyi geceler, benim de bebeğim 4,5 aylık uyku eğitimi için melekuykuda diye bir instagram sayfasını önerdiler onun dışında birkaç yer daha vardı benim baktığım 5 ay olmadan çoğu olmaz dedi ama en son karşıma Dr hasret hanımın bi reelsı düştü o da her gün sabah günün ilk ışıklarında bebeğinizi dışarı çıkarırsanız 10 günde uykularda ciddi düzelme olacağını ve 6. Ayda en geç uyku eğitimi almış kadar iyi uyuyacağını garanti ediyordu o videoya ve mesajlara dönütleri paylaşmıştı açıkcası ben bugün başladım sabah 8 de çıkardım 1 saat yürüdük o da arabasında uyudu zaten belki denemek istersiniz hem siz de rahatlarsınız

Teşekkür ederim deneyeceğim. Uyanır uyanmaz mı çıkıyorsunuz yoksa biraz evde vakit geçirdikten sonra mı?
Ceren D.

Ceren D.

6 Şubat 2026 22:39

Damla

Teşekkür ederim deneyeceğim. Uyanır uyanmaz mı çıkıyorsunuz yoksa biraz evde vakit geçirdikten sonra mı?

Uyanıyor hemen emziriyorum üstünü giydirip direkt çıkartıyorum ama ben üstünü giydirirken kriz yaşadığımız için bir yarım saat gibi süre geçiyor ister istemez😢
D

Damla

6 Şubat 2026 22:40

Merve Dişdiş Dizen

Uyku eğitimi değil bence aile desteği al

Malesef mümkün değil. Ailemle farklı şehirlerde yaşıyoruz. Mesafe çok uzak olduğu için sürekli gelemiyorlar. Burada da tanıdığım kimse yok genelde tekim. Eşim evdeyken yardım ediyor ama o da vardiyalı çalışıyor. O yüzden her zaman yanımda olamıyor. Kısaca tek başıma bakmak zorundayım. :(
M

Merve ..

6 Şubat 2026 22:42
O zaman bebek arabası ve avm ile akraba olma zamanı😄 bende aynı durumdayım o ayları öyle geçirmiştim … ilk 8 ayı destekli geçirmeye bak sonrası zaten oturacak

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir