Uyku Eğitimi
75 görüntüleme
C
Can C.
20 Ocak 2026 21:29
Arkadaşlar Allah rızası için uyku eğitimi alıp da memnun kalanlar yardım etsin. Kimden aldınız? Ağlatmalı mıydı? Kaç hafta sürdü eğitim? Kaç aylıkken aldırdınız? Benim kızım 5 aylık ben artık tükendim 10 dk dir bir uyanmasından ayağımda sallamaktan beşik sallamaktan 😫

Deniz T.
20 Ocak 2026 21:54
Merhabalar instagram da baldan_anne uyku egitmeni var sayfasinda da bircok yontemi paylasiyor. Ben 2 ve 3 cu cocuklarim da onun sayfasina bakarak yol almistim hic danısma ucreti odeyip bir danismanlik almadim. Sanirim bu birazda cocukla alakali ve biz annelerin sureci yonetmekte uygulayacagimiz tavirla. Umarim sayfayi inceler memnun kalirsiniz sadece bir tavsiyedir.🤭

Gönül A.
21 Ocak 2026 02:04
Diş çıkarıyor olabilir. Eğer öyleyse diş kaşıyıcılar çok işinize yararlar, soğutulup verilenleri alırsanız hem ateşi düşer hem de sakinleştirir. Doktorunuzdan ağrı kesici de isteyebilirsiniz. Ağrıdı olmazsa rahatça uyuyabilir.yalnızca tavsiye, doktorunuza da mutlaka danışın.
C
Can C.
21 Ocak 2026 07:28
Diş çıkarıyor olabilir. Eğer öyleyse diş kaşıyıcılar çok işinize yararlar, soğutulup verilenleri alırsanız hem ateşi düşer hem de sakinleştirir. Doktorunuzdan ağrı kesici de isteyebilirsiniz. Ağrıdı olmazsa rahatça uyuyabilir.yalnızca tavsiye, doktorunuza da mutlaka danışın.