Uyku Eğitimi
161 görüntüleme
E
Edanur G.
11 Aralık 2025 18:32
Sevgili anneler aranızda uyku eğitimi veren başarılı veya başarısız olan var mı? Geceler saat başı uyanıp emmeden uyumayan7 aylik bebeğim var bi yandan çok yoruldum ama ben bebeğimin ağlamasına da dayanamam diye düşünüyorum o yüzden kafam çok karışık sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Çağla Y.
11 Aralık 2025 18:57
Uyku eğitimi adı altında alınan çok yüksek ücretler var gerçekten işini güzel yapanlardan. Uygun fiyatlı olanlar ise tabiri caizse çocuğu ağlamaktan helak edip caresiz bırakıp alın öğrettim verdim eğitimi diyenlerden. Bana sorarsanızz ben chatgbt den yardım alarak ve hiç bir ücret ödemeyerek bebeğimin uykusunu düzenledim kaçta uyudu kaçta uyandı nasil uyudu nasil uyandı zaten hepsini soruyor takip ediyor yönlendiriyor bence bir deneyin 🌸
E
Edanur G.
11 Aralık 2025 19:11
Bi bakayım ona, bizim gece uykuları çok sıkıntı gündüz güzel uyuyor da

Çağla Y.
11 Aralık 2025 19:21
@Edanur Gülbağo 1 hafta öncesine kadar bende bebeğimle uyku sorunları yaşıyordum meğer uyku aralıklarını kaçırıyormusum hep sabah 7 de uyanmasın diye çocuğu 8 bucuk 9 da yatırmaya çalıştım hiç gece uykusu yoktu uyusa da saat başı uyanıyordu. Mesela ilk uykudan uyandığında uyanıklık süresi 1 buçuk saat olması gerekiyormuş sonra ki saatler 2-2 bucuk arası. En son ki uykusu yarım saati geçmemesi gerekiyormuş vs. Hepsini chatgbt sayesinde öğrendim ve bu şekilde ilerleyince 1 haftadır bebeğim gece kesintisiz uyuyor çokşükür. Insallah sizde faydasını görürsünüz

Burcu
11 Aralık 2025 19:56
Nasıl sordunuz chatgbt ye detaylı anlatır mısınız lütfen 🌸
E
Edanur G.
11 Aralık 2025 20:01
Peki desteklimi uyuyor yani ben problemin hep destekli uyumasında olduğunu düşünüyordum her uyandığında destekle uyumak istiyor diye düşündüm. Eger problem uyku araliklsri felansa daha kolay çözüm olur.Bebeğiniz kaç aylik

Çağla Y.
12 Aralık 2025 02:32
Bebeğim 6.ay 10 günlük emzik vermeyi çok denedim ama asla tutmadı o yüzden öyle yatakta kendi kendine uyumuyor uykusunun gelmesine yakın 10 15 dkonce odaya geçiyorum sessiz sakin fazla uyaran almamış şekilde alt değişimi vs yapıp kucakta 5 dk falan pispıs yapıyorum bu şekilde uyuyor hemen mesela daha önce uykusunun geldiğini aa esniyor gözlerini ovusturuyor hadi uyutayım diyordum meğerse yaptığım hatalardan biri buymuş o artik bebeğin dayanamadigi son nokta oluyormuş çünkü ve hemen uyusa da huzursuz uyuyup derin uykuya gecemıyorlarmıs. Önemli olan uyku aralıklarını takip etmekmis. Bir arkadaşımın oğlu da 24aylık emzik bırakma olayını chatgbtyle halletti mesela gerçekten çok güzel yönlendiriyor @Edanur Gülbağo

Çağla Y.
12 Aralık 2025 02:35
Burcu hanım inanın hiç ozel birsey sormanıza gerek yok bebeğimin uyku saatleri düzensiz veya sık uyanıyor gibi yada sorununuz neyse olduğu gibi yazın ve uykulari düzenlemesini isteyin gerisini hallediyor zaten çok kolay 🌸