Uyku Eğitimi

121 görüntüleme
D

Derya D.

10 Aralık 2025 09:16
6 aylık oğlum var uykularımız berbat hale geldi ne kendisi ne biz sağlıklı bir şekilde uyuyamıyoruz. uyku eğitimi alan faydasını gören var mı aranızda
Emel C.

Emel C.

10 Aralık 2025 09:56
Eğitim almadım ama uzman videolarını izledim yol gösteriyorlar zaten birde uyku takip uygulaması kullandım ismi uyudu baya faydasını gördüm 7.5 aylık desteksiz uyuyor ben 2 aylıktan beri aynı rutine uyguluyorum daha yeni yeni öğrendi zor bir süreç sabırlı olmanızı tavsiye ederim
G

Gül A.

10 Aralık 2025 10:08
Merhaba emel hanım nasıl bir yöntem izlediniz kısaca bahseder misiniz?
Emel C.

Emel C.

10 Aralık 2025 14:55
Merhaba gül hanım öncelikle bir rutin oluşturdun 7.30 düş mama uyku şeklinde daha sonra ışıkları kapattım beşiğine koydum eger ayina uygun ise uyku arkadaşı verebilirsiniz benim bebeğim ağız beziyle oynamayı seviyor ve emzik verdim daha sonra kendi kendine donup durdu beşikte ağlayabilir çok normal çok aglarsa kucağıma alıp sakinleştirdim sonra tekrar yatirdim hiç durmazsa yatağa yanima aldım uyuduktan sonra besigine koydum bu süreçte bi ara benimle uyumaya alıştı hala biraz atıyor benimle uyumayı çok zor bir süreci öğrenmeleri uzun sürebiliyor bazen sallayarak uyuttuğumda oldu sabırlı olmak gerekli ve vakit ayırmalısınız benim bebeğim ortalama 30 40 dakikada anca uyuyor başarılar dilerim umarım yardımcı olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir