Uyku Eğitimi

87 görüntüleme
Z

Zeynep A. T.

5 Aralık 2025 19:30
Arkadaşlar merhaba ben9 aylık bebeğimi kucakta sallayarak uyutuyordum 6 aydır gece saat başı uyanıp ağlıyordu kendi kendime uyku eğitimi vermeye karar verdim ve bi yere kadar ilerledim. Artık kucağımda sakinleştirip uyanıkken yatağına koyup pışpışlayıp uyutuyorum ama bu aşamadan ileriye gidemedim. Bu konuda nasıl ilerleyeceğim konusunda bana yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.
Nevin Y. .

Nevin Y. ..

5 Aralık 2025 19:40
Zeynep hanım uyanıkken yatağa koyup pışpışlıyorsanız ve uyuyorsa bu zaten yeterli yani 9 aylık şuanda yani henüz daha çok küçük desteksiz uyuya bilmesi için tabiki annesi olarak siz daha iyi bilirsiniz kızım 3 yaşında odasına gidip uyumuyor bile uyku saatı geldiğinde ışıkları kapatıyoruz pişmiş açıyoruz yanına uzanıyorum bana dokunup uyuyor halen keşke git kızım hadi odana uyku saatin desemde gitse😅
Z

Zeynep A. T.

5 Aralık 2025 19:50
Ben tamamen yanunda çıkayım desteği keseyim istemiyorum ama başta uyku süresi uzamıştı şimdide pışpışa bağımlı hale geldi ve yine saat başı uyanıyor gözü kapalı ağlıyor ve benim sinir sistemim alt üst olmuş durumda artık dayanamıyorum yanında durayım ama kendisi uyusun istiyorum belkş uykuları uzar
Nevin Y. .

Nevin Y. ..

5 Aralık 2025 19:56
Zeynep hanım şimdi bebeğinizi tabiki siz daha iyi bilirsiniz kendi kızımdan örnek vereyim benim kızımda o aylarda çok uyumuyordu kısa kısa uyuyordu sürekli ağlıyordu sonuca gelicem artık bende sizin gibi çıldırmıstım yani tek değilsini iz bebeğimin sorunu diş çıkarma evresiydi oyuzden huysuzdu bende zeytin yağına karanfil atıyordum bir kaçtane onu buz dolabında bekletiyordum uyumadan damaklarına masaj yapıyordum biraz uyuyordu ağrısını hafiflettiği için şuan kızım 3 yaşında uyku eğitimi 1 buçuk yıldır var siz düşünün
Z

Zeynep A. T.

5 Aralık 2025 20:02
Teşekkür ederim biraz daha sabır inşallah

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir