Uyku Eğitimi
201 görüntüleme

Ayşe S.
28 Kasım 2025 23:59
Merhaba bebeğim 10 aylık gece sürekli uyanıp emmek istiyor 10 kere filan uyanıyor geceleri hep böyleydi sadece bir gece deliksiz 6 ya kadar uyudu başka yok her zaman en az 5 kere uyanır. Emerek yatakta benimle uyuyor sürekli hareket ettiği için beşiğinde yatınca hareketi kısıtlanıyor uyuyamıyor uyku eğitimi vermek istiyorum ama saçma sapan paralar istiyorlar ayıptır garantisi de yok eğitimin ne yapacağımı şaşırdım anne olmak bu kadar zor olmamalı bunları yaşayanlar var mı yada çözümü olanlar
M
Melike M.
2 Aralık 2025 20:15
Gündüz uyku saatleri nasıl? Kaç uyku yapıyor? Kaç saat uyuyor? Gece uykusuna her gün kaçta geçiyor? Bunları bilirsem belki kendimci yardımcı olabilirim

Ayşe S.
3 Aralık 2025 06:27
8 de kalkıyor 10-11 arası uyuyor 40 dk yla 1 buçuk saat arası değişiyor uykusu sonraki uykusu 15;30 dan sonra başlıyor orda da yine 1 .1 buçuk saat uyuyor akşamda rutinleri yapıp 20-20:30 gibi yataktayız sonrasında ne zaman uyuyorsa
B
Bahar K.
3 Aralık 2025 13:29
Benim bebeğimde aynı şekilde 7 aylık yazdığınız herseyi birebir yaşıyorum ama çözüm bulamıyorum uyku damlası bile düşünmedim değil
Ş
Şule N. ..
3 Aralık 2025 15:58
Ben bebeğimin odasını ayırdım,uykuya yarımsaat kala üst değişiyorum burun alt temizliğini yapyorum perdeyi çekiyorum gece lambasını açıyorum öpücük veriyorum ve yatağına bırakıyorum. İlk başlarda çok zorlandı ağladı ama alıştı. Kendi başına uyuyunca daha uzun uyku cekiyor

Ayşe S.
3 Aralık 2025 16:06
Ben şuanda yanında kalmalı olanı deniyorum ağlamasın diye kucağımda sakinleştiriyorum ama sanki bırakıp gitmişim gibi itiyor beni krizlere giriyor çok kötü durum uyumuyor bide
E
Esranur Y.
3 Aralık 2025 18:49
Benim de 9aya girmesiyle ayni anlattiginiz gibi gece emme sayisi artti ne yaptiysam bir cozum bulamadim gunduz uykulari yarim saat mecbur 3 uyku yapiyor dusurmeye calisincada huysuzlaniyor bende nasilbir yol izleyecegimi bilmiyorum

Ayşe S.
4 Aralık 2025 18:09
Chatgpt yapay zeka botuyla bi uyku planı oluşturdum anlık yönlendirme yapıyor şuan 4. Gecedeyim yatakta yanına yattım emmeden 10 dk da uyudu yani işe yaramaya devam edermi bilmiyorum gündüz uyutmak işkence gibi ama gece 2 gündür daha iyiyiz işe yarıyor gibi bakalım
M
Melike M.
4 Aralık 2025 21:34
@Ayşe Sağlam sorularıma verdiğiniz cevapları yeni gördüm.Bebeğiniz 2.uykusuna 15.30 da geçip 1.5 saat uyuyorsa 17.00 gibi uyanıyor demektir.20.30 da o çocuk aslaa gece uykusuna geçemez.21.30 gibi uykusu gelir ortalama.Buda sizi 1-1.5 saat kadar zorlaması anlamına gelir.Ya gece uykusunu 21.30 a çekin yada ilk ve ikimci uykuyu 1 er saat erkene çekin.Yoksa bebeğiniz 20.30 da zaten uykusu gelmediği için uyuyamaz

Ayşe S.
5 Aralık 2025 14:44
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
M
Melike M.
5 Aralık 2025 15:38
Rica ederim ne demek