Uyku Eğitimi
132 görüntüleme
Z
Zehra Ç.
30 Ekim 2025 18:00
Uyku eğitimi hakkında düşünceleriniz neler? Bebeğime haksızlık mı yapacağım. Memede uyuyor memeyi kesip kendisi uyusun diye uyku eğitimi vermek ona haksızlık olur mu her yerde de emzirip uyutamıyorum ne yapacağım düşünceleriniz neler anneler..
C
Ceren ..
30 Ekim 2025 19:03
aynı durumdayız ya meme ağzından düşünce uyanıyo emzik gibi ben de araftayım eğitim almalı mıyım böyle mi devam etmeliyim diye
Z
Zehra U.
30 Ekim 2025 19:18
Meme emdikten sonra göğsünüz boşalınca ve gözleri kapandığında emzik vermeyi denediniz mi benim bebeğim 7 aylık ve gece 7-8 kere kalkıyor meme geliyor bazısında emzik veriyorum bazısında emzirip hemen sonunda emzik veriyorum
M
Melike M.
30 Ekim 2025 19:33
@Zehra Çınar Yaşadıgınız durumun aynısını 5-6 ay önce bende yaşıyordum.Kafamda hep soru işareti vardı acaba almalı mıyım? Bu şekilde beni dev bi emzik gibi görerek nereye kadar gidebileceğiz? Bu şekilde devam edersek gögüs uçlarım yara olacak artık? Gibi gibi çok düşüncem vardı.Ve bir gün kafaya koyup eğitim aldım.Her zaman dedim yine diyorum İYİKİİ ALMIŞIZ.O kadar rahat be mutluyum ki şuan.Geceleri uyku uyuyorum 5 aydır.Çok şükür bugünümüze yani.Bence düşünmeden alın derim ben.Ama iyi araştırın uyku eğitmenlerinin hangisi sizin isteklerinize daha çok hitap ediyor,hangisi içinize daha çok siniyorsa ondan alın.Ama bana kim sorarsa sorsun alın aldırın diyorum ben herkese
Z
Zehra Ç.
30 Ekim 2025 20:21
Emzik tutmuyor uykusunda memeyi çekip anında emzik veriyorum uyanıyor ve öğürüyor o plastik his hoşuna gitmiyor. Onun bu hallerini çok özleyeceğim bir daha sarılıp uyuyamayacak olmak beni çok üzüyor hem sağlıklı uyku uyusun istiyorum hemde böyle minikken hep yanımda olsun istiyorum. O bana ne kadar bağlıysa bende ona bağlandım çok. Bilmiyorum çok kararsızım gözlerim doluyor ayrı uyuma fikrini düşündükçe
M
Melike M.
31 Ekim 2025 09:19
Biz şuan aynı odada yatıyoruz ama aynı yatakta hiç yatmadık bebeğimle.Hep beşiğinde yattı oğlum.Siz birlikte yatıyorsanız bebeğinizle sizin kokunuza daha çok baglanmıştır.Bilemiyorum karar sizin tabiki ama inanın o kadar çok çektim ki çok zorlanıyordum.Eşim sürekli işteydi,hiç kimse destek çıkamıyordu bana bi başıma büyütüyordum çocugumu oyüzden bunlar daha ağır bastı ve aldık biz. @Zehra Çınar
L
Leyla E. A.
12 Kasım 2025 17:27
Merhaba @Melike Molla hanım uyku eğitimini kimden aldığınızı öğrenebilir miyim 😊
M
Melike M.
12 Kasım 2025 17:55
@Leyla Elmas Aydar merhaba.Biz irlandalıanne den aldık.İnstagramdan sayfasına bakabilirsiniz isterseniz.Kafanıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz banada burdan yada instagramdan