Uyku Eğitimi

157 görüntüleme
Ü

Ümran T.

17 Ağustos 2025 18:17
8 aylık bebekte de uyku eğitimi olur mu?
G

Gamze G.

17 Ağustos 2025 18:18
Evet oluyor, ben 5.5 aylıkken verdirdim ama şehir dışına çıkınca alt üst oldu başa sardık. Tavsiye ederim
Ü

Ümran T.

17 Ağustos 2025 18:19
Eğitimi nasıl aldınız peki
Ü

Ümran T.

17 Ağustos 2025 18:20
YouTube videolarında Umur hocanın eğitimini dinleyip yapsam etkili olur mu
E

Elif U. Y.

17 Ağustos 2025 18:24
Ben umur hocanın videosu ile yaptım ama yatır çık olmadı uyuyana kadar yanında bekliyorum
Ü

Ümran T.

17 Ağustos 2025 18:26
Kaçınca günde etki gördünüz elif hanım
M

Merve

17 Ağustos 2025 18:44
Ay evet bende onu denemek istiyorum umur hocanınkini etkisini merak ettim
P

Pelin

17 Ağustos 2025 18:51
Merhaba ümran hanım banada 8.ay sonu 9 da gece sütünü kes kendi uyusun dedi Dr. ama diş sancıları sürümün azlığı biter korkusuyla yapamadım... 17.aydayız hala gece emzirerek uyutıyorum her denemem 2.5 saat üzeri kendi uyuduğu oldu denemelerde ama yırgunluktan ağlamaktan uyuya kaldı yanında olmama rağmen sakinleştiremiyorum. Bazen çok kalmışım gibi geliyor keşke 9 aylıkken yapsaymışım uyku eğitimini şuan başa çıkamıyorum🥺
Ü

Ümran T.

17 Ağustos 2025 19:03
Yarın başlayacağım ama biraz inatçı bir bebeğim var. Umarım yardım almadan halledebilirim. Gece boyu her saat başı uyanmak gerçekten çok zor
T

Tuba Ş. D.

17 Ağustos 2025 19:33
Ben eğitim almadım ama bebeğimi 17 aylıkken sütten kesmek istedim emzik niyetiyle kullandığı için. Önce uyku meme ilişkisini bıraktırdım emerek uyutmadım kucağımda gezdirerek uyuttum gece uyandıkça da aynı şekilde meme yerine kucağımda uyutmaya çalıştım başta çok çok zordu ikimizde kararlıydık inatlaşma ağlaması çok oldu ama alıştı ve gece uyanmaları 10 güne kadar bitti diyebilirim.
Ü

Ümran T.

17 Ağustos 2025 20:11
Emzik almadığı için uyku öncesi emzik niyetine kullanıyor beni de. Çok küçük sütten de ayırmak istemiyorum. Napacağımı bilmiyorum gerçekten. Gündüz uykuları da yarım saat anca. :( umarım uyku eğitimi işe yarar
B

Bahriye Ç.

18 Ağustos 2025 10:15
Ben 4 aylıktan beri ikizlerimle uğraşıyorum o atak haftalarında zorlandık ancak kendim gündüzden başlayarak yemek-mama saatleri ayarladım en geç 20.30da uyunmuş olunuyor ve 17.30dan sonra uyutmuyorum sabah 6 oldumu kalkıyorlar 2 mama veriyorum gece 1 bebeğim daha obur o kalkıyor genelde bende şimdi sallanma işini bırakmak için direniyorum umarım başarırım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir