Uyku Eğitimi
74 görüntüleme
M
Mediha Ö.
11 Ağustos 2025 18:17
Bebeğim 6 aylık uyku eğitimi aldırıyorum ama ağlayarak oluyor yani ilk ağlıyor pış pat yapıyorum sakinlemiyosa kucağıma alıyorum sakinleşince tekrar yatağa bırakıyorum en sonunda ağlamaktan yorulup uyuyor. Başka uyku eğitimi alan var mı bu normal mi siz nasıl aldınız
Y
Yasmina Y. Ö.
11 Ağustos 2025 18:34
Ben almak istedim ama doktorumuz bütün yöntemler ağlayarak oluyor diye istemedi. Kurduğunuz bağı zedelersin, şurda dayanacağın en fazla bir iki sene dedi. O yüzden almadım. Sorunuzun cevabını bende merak ettim, başka bir yöntem var mı diye. Uykuya geçmeden de ağlayarak mı geçiyor, yoksa sakinleşmiş mi oluyor? Kucağınıza aldığınızda sakinleşiyor mu hemen?
M
Mediha Ö.
11 Ağustos 2025 18:41
Benim daha ilk günüm o yüzden hep ağlayarak uykuya geçti ama çok şükür uyandığında her hangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım, bebeğim hep 30-40 dk uyuyordu hayatım da ilk defa iki uykusuunda da 1.30 saat uyudu kesintisiz, 2-3 hafta sonra düzene giriyormuş alışıyomuş ağlamadan geçiyormuş uykuya
H
Hatice Ö.
11 Ağustos 2025 18:53
Evet bu şekilde oluyor, ilk gün 3 çok önemli ilk gün zor geçiyor diğer günler biraz daha alışmış oluyor, sadece sabredin ve devam edin
M
Mediha Ö.
11 Ağustos 2025 20:39
Teşekkürler
E
Esra Y. A. ..
11 Ağustos 2025 20:49
Sema çakıcı ile eğitim alıyorum evet ilk günler zor sonrası iyi ama ben böyle yerde hata yaptım galiba yada atak haftasi olunca sakinlestiremedim ara verdim devam edeceğim