Uyku Eğitimi
191 görüntüleme
N
Nilay İ.
6 Ağustos 2025 13:27
Kızım 4 ay 11 günlük pilates topuyla ya da iki kişi bezle sallayarak uyutuyoruz başka türlü uyumuyor ama üç gündür pilates topuna zıplamadan uyutmaya çalışıyorum ama her uykuya direniyor ama zıplamadan uyutunca da az da olsa uykuları uzadı uyku eğitimi veren var mı ya da nasıl verdiniz ağladı mı çünkü benim kızım çok ağlıyor çok direniyor yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum destek olabilir misiniz🥺🥺🥺
A
Aslı A.
7 Ağustos 2025 05:57
Merhaba ben de 2-3. Aylarda hep pilates topuyla uyutuyordum sonra top olayını bitirip kucağımda sakince yürümeye alıştırdım bir süre öyle devam ettik. Son birkaç haftadır ise yatakta uyutmaya çalışıyorum. Çoğu zaman uyuyor ama biraz uzun sürüyor. Bizim sorunumuz da meme bağımlılığı malesef. Uyku eğitimini 6.ay itibariyle vermeye başlayacağım ben de
N
Nilay İ.
7 Ağustos 2025 10:36
Koluma yatırıp yürüdüğümde kıyameti koparıyor bir posta ağlıyor sonra memede uyuyor galiba topu bırakıp bu seferde memede uyuyacak ama ağlamasındansa memedede razıyım siz uyku eğitimini nasıl vereceksiniz
A
Aslı A.
7 Ağustos 2025 10:54
Öncelikle meme bağımlılığını azaltmak lazım ama en zoru o malesef . Çünkü uyurken memeyle ve uykuya dalamayınca yine memeye sarılıyor. Bu durumda ben hiçbir şey yapamıyorum gündüz zaten yemek bile yapamıyorum o uyurken sürekli yanındayım yatakta 🥲 yani keşke kucağımda uyusa da memede uyumasa diyorum ben de. Daha sonra yavaş yavaş yatağa bırak pışpışlayı deneyeceğim. Sakinleşmezse kucağıma alıp biraz gezdirip tekrar yatıracağım ki şuanda yatakta uyutuyorum aynısını uyguluyorum sadece uzun sürüyor:/ yani işe yaramazsa sanırım en son bir uyku danışmanıyla çalışacağım ya da kaderime razı geleceğim 😀
D
Dilan A.
7 Ağustos 2025 11:20
ben 4 buçuk aylıkken uyku eğitimi aldım ama tamamen bebeğe temas ve onun yanında olarak önce biyolojik saat düzenlemesi yaptık destekli olarak her gün aynı saat aralığında mutlaka uyutmaya çalıştık ilk 1 hafta böyle geçti 2. hafta artık meme olmadan kucakta pış pış aşağı yukarı yaparak ve rutinlerle aynı saatte uyuttuk ve 3. hafta yatakta uyutmaya basladık sadece ilk iki gün kucakta olmadığını anladığında zor geçti ama 3. günden sonra 5 dakikada uyumaya başladı şu an 1 yaşında asla bozulmadı (odasını eğitimde ayırmıştık) sadece gelişim dönemlerinde desteğe ihtiyacı olduğunda yine yatağına bırakıp pış pış açıyorum umudunuzu kaybetmeyin ilk 4 ayım çok zor geçmişti çocuk rutin seviyor kesinlikle uyku ve beslenme ilişkili beslenmesi de bu şekilde rutin ve blw yaparak sorunsuz geçti 🙏🏽 iyice araştırın isteyene danışmanın ismini paylaşırım ama tamamen bu dediklerim yapıldı yapay zekadan bebeğin dönemine göre uyku aralıklarını uyku penceresini öğrenip program yazdırabilirsiniz gerçekten çok rahatlarsınız umarım işinize yarar bu bilgiler💖
N
Nilay İ.
7 Ağustos 2025 12:03
Danışmanızın isminizi paylaşırsanız çok sevinirim ciddi anlamda çöküşteyim artık zaten kolik bir bebek gaz sorunlarıyla uğraştım ilk 3 ay şuan gazı daha iyi ama uykusunuda düzene sokamam lazım çok yorulduğumu hissediyorum
D
Dilan A.
7 Ağustos 2025 12:09
ben de ilk üç ay gazla uğraşmıştım ah sizi çok iyi anlıyorum ama geçicek merak etmeyin 🙏🏽 uykukuzusu rabia hanım, selamımı iletirseniz mutlaka yardımcı olacaktır🫠
N
Nilay İ.
7 Ağustos 2025 12:58
Çok teşekkür ederim hemen iletişime geçiyorum
A
Aslı A.
9 Ağustos 2025 05:49
Dilan hanım yönteminiz çok mantıklıymış benim bebeğim de meme bağımlısı önce meme desteğini azaltmak çok mantıklı ben de deneyeceğim
Ç
Çiğdem K.
9 Ağustos 2025 06:01
Merhaba benim bebegimde 4 aylik cok sukur buyuk bir sorun yasamadim . Gun icerisinde uyku saatlerini ayarladim yani uyaniklik ve uykuya gecis saatleri genelde uyaniklik suresi 1.30 saat araligi bu saat gelmeden emziriyorum ve uyku zamani genelde sadece uyutuyorum emzirmiyorum karni tok oluyor ve emzik benim cok isime yaradi. Geceleride aynisini yapiyorum uyku saati gelmeden emziriyorum memede uyumasina izin vermiyorum bazen yanina yatip pis pis yapiyorum bazende hafif ayakta salliyorum gece emmesi icin en az 3 4 saat aralip yapip uyusa dahi emziriyorum kalkmasini beklemiyorum uyanmamis oluyor. Insallah yardimci olabilmisimdir
A
Aslı A.
9 Ağustos 2025 08:15
Bebim bebeğim emzik almadı hiç. Aylarca uğraştım :( beni emzik gibi kullanıyor
N
Nilay İ.
9 Ağustos 2025 09:08
Benim kızım hiç topu bırakmayacak gibi
F
Fatma A.
10 Ağustos 2025 08:08
Bebeğim 2 aylık uyku rutinini nasıl oluşturmam gerekiyor bilgi verirmisiniz ilk bebeğim