Uyku Eğitimi

79 görüntüleme
S

Seda A.

29 Temmuz 2025 17:05
Arkadaşlar merhaba, İrlandalı Anne’den uyku eğitimi alacağım paketi bile aldım ama henüz başlamadık ve benim cesaretim yok. Bebeğim uykuya çook direniyor ve gece uyanıp saatlerce geri uykuya dönmüyor. Uyanıklık süreleri vs hepsine dikkat ettim ama olmadı. Ben 3 buçuk aylıktan beri her gece odaya götürüp yatarak emziriyorum 1,5 ay emerek uyuyordu sonra uyuyacağını anladığı icin memede uyumayı bıraktı ama her gece o şekilde emzirdim ve o anki heyecanı mutluluğu beni çok mutlu ediyor. Biz kızımla aynı yatakta yatıyoruz buna da çok alıştım ve eğitimde bunlar yasak. Aynı yatak yasak sanırım değil ama yatarak emzirme vs yasak ve ben bunlarla cok duygusal bağ kurduğumu fark ettim. Kızımla aramdaki ilişki zedelenir diye cok korkuyorum ama 1 ay sonra calısmaya baslayacağım icin bu uyku sorununu çözmem gerektiğini de düsünüyorum. Çok karmaşığım :( böyle eğitim alan var mı? Siz olsanız napardınız?
M

Mira S.

29 Temmuz 2025 17:46
Kaç aylık bebeğiniz bilmiyorum ama oğlum 9 aylık o da emerken uyumak istiyor. Ben de yakın zamanda işe başlayacağım. Emerek uyuması bizim için de çok problem. Bence eğer paketi de aldıysanız elinizden gelen çaba ve gayreti gösterip eğitimi tamamlayın. Çok rahat edersiniz. Alanlar memnun kalmış
S

Seda A.

29 Temmuz 2025 17:48
7 aylık bebeğim. Ben aslında emerek uyumasına karşı değilim ama bebeğim emerek uyduğunu anladığı an emmeyi bırakıp direniyor. Keşke emerek uyusa. Dediğiniz gibi iptal etmemliyim sanırım :(

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir