Uyku Eğitimi

295 görüntüleme
P

Perihan A. ..

19 Haziran 2025 06:34
Bebeğine uyku eğitimi veren var mı ? Verenler lütfen bana şu konuda destek olabilir mi ? Eğitim sonrası uykuya geçerken bebekleriniz ağlıyor mu ? Ağlama ne kadar sürüyor ? Uyku eğitimi sonrası ağlamadan uykuya geçiş mümkün mü ?
D

Derya C.

19 Haziran 2025 06:57
Uyku saatlerine çok dikkat ederek yavaş yavaş destekleri kesmeyi dene.
D

Derya C.

19 Haziran 2025 06:57
Birde kaç aylık bebeğin
M

Miray S.

19 Haziran 2025 07:47
Merhaba oğlum 13 aylık uyku eğitiminin 4. Günündeyiz ilk gece çok ağladı fakat korkutmamak için her ağladığında kucağıma alıp küçük harflerle yanında olduğumu sürekli anlatarak yatağa yatırdığımda hemen teması kesmeyerek ağlamalarını aştık. Şu an uykuya geçme süresi 3-4 dakikaya düştü. Çok sabır isteyen bir şey sabır diliyorum ☺️
S

Senem Ü.

19 Haziran 2025 08:19
İşe yarıyormu gercekten ya gece emmeden uyumuyor benımki 13 aylık
P

Perihan A. ..

19 Haziran 2025 08:19
Kızım 4,5 aylık kolik bir bebek olduğu için ilk 3 ay kundaklı ve sallanarak uyumaya alıştı onda da gece gündüz saate 1 uyanır. Eğitim verip sonuçlarımı deneyimlenenler var ise yararlanmak isterim bnde
A

Ayşe

19 Haziran 2025 08:29
Ben kızım 8 haftalık olduğunda yavaştan eğitime başladım 4 aylık olduğunda kendi yatağında uzanarak uyuyorduk, ama hiçbir şey için acele etmedim ilk bir yıl kendi yatağında uzandık uyuduk ki ben böyle olsun istediö, sonra desteksiz uykuya geçiş yaptım, şimdi 1 yaş 3haftalık kendi kendine uyuyor.
A

Ayşe

19 Haziran 2025 08:30
Uyku eğitimi harika bir şey, tabiki güvenli bağlanma sağlayarak, öyle ağlatmalı felan değil, ama burda önemli olan yalancı ağlama muhakkak olacak ( bir iki dk süren) bu ağlamalar du bi ağlayayım gelsin uyutsun işimi görsün ağlaması, daha uzun süren ağlamalar sağlıklı değil sana ihtiyacım var ağalaması ve kesinlikle karşılık verilmeli ki bebek kendini güvende hissettin
A

Ayşe

19 Haziran 2025 08:33
Uyku rutini oluşturmaya çalışın, uyku saatş gelmeden yarım saat öncesinden hep aynı şeyleri yapın ki bebek benim uyku saatim geliyor desin, ve uyku saatlerini kendinize göre değil bebeğe göre ayarlayın, sabah en geç 8 de kalkmış olmalı, akşamda en geç 9 da yatmış olmalı, gün içindeki uyku saatini de ayına ve bebeğe göre belirlemelisin
P

Perihan A. ..

19 Haziran 2025 08:35
Normalde sallanarak uyuttuğumda da ilk başlarda ağlıyor zaten bazen bir iki dk bazen 10 dk. Evet bir yerde kendi kendine uyumayı öğrenmesi gerekiyor.
P

Perihan A. ..

19 Haziran 2025 08:36
Ayşe hanım kendi kendine derken yatağına koyuyorsunuz ve hiç ağlamadan uyuyor mu 🙏
A

Ayşe

19 Haziran 2025 08:40
Evet ağlamıyor hiç, ilk başta bi yokluyor anne gel anne gel diye ama bir iki kere felan, ben dekızım sen öğrendin uyumayı kitabın orda diyorum öpüp koklayıp çıkıyorum odadan
A

Ayşe

19 Haziran 2025 08:42
Evet her türlü ağlama oluyor zaten haklısınız
A

Ayça Ç.

27 Haziran 2025 19:34
Merhaba, uykuya önem veren biri olarak söylüyorum. Eğitimde denedim. Gündüz uykuları kısaysa maalesef uzamıyor. 18. Aydayız zor düzeldi. Yatağına koyup çıkarma maslesef 1 hafta sürüyor. Şimdi ne derse o. Yanına yatıyorum öyle uyuyor. O videoları atıyorlar sadcee bebek 1 hafta dayanıyor sınra eski haline dönğyor ne kadar direnirsen diren
M

Merve G. Ü.

28 Haziran 2025 18:06
Merhaba , birebir bir eğitim almadım fakat mervecakirilesaglikliuyku sayfasını çok sıkı takip ettim. Oradan edindiğim bilgiler ile oğlumun uyku düzenini oluşturdum. Herhangi bir ağlama sorunu yaşamıyoruz
Perihan Ç.

Perihan Ç.

28 Haziran 2025 18:51
İkizlerim var 7 aylık nasıl uyku eğitimi veririm bilmiyorum ama çok istiyorum ikisi de destekle uyuduğu için en büyük sorunum uyutmak
P

Perihan A. ..

28 Haziran 2025 21:24
@merve Gülcan hanım sayfayı bnde takibe aldım teşekkür ederim bilgi için. Nasıl başardınız kısaca bilgi verebilir misiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir