Uyku Düzenini Nasıl Ayarlarım

100 görüntüleme
İ

İlayda N. ..

2 Temmuz 2025 09:19
Bebeğim 3 aylık ve uyku düzeni yok gece gündüz ayrımı yaptıracağım aylar ama gece en geç 1 buçuk ta uyuyor nasıl düzeltebilirim bu durumu pro max annişler sizlere sesleniyorum 🤯
Z

Zeynep N. A.

2 Temmuz 2025 09:21
Merhaba, düzeltemezsiniz. 4.ayı bekleyin zaten kendisi düzen kurmaya başlayacaktır. Kolaylık diliyorum ☺️
İ

İlayda N. ..

2 Temmuz 2025 09:26
Çok yoruldum artık zombi gibiyim uykusuzluktan
Z

Zeynep N. A.

2 Temmuz 2025 09:37
Bizde 4.aya kadar böyleydik. Bej bişeyler yapsam ne yapsam diye dönüp dolaşırken bir anda kendi kendine düzen kurmaya başladı. Biraz büyüklerin lafı gibi olacak ama naçizane gündüz uyuyorsa gündüz sizde uyuyun. Hem süt akışı açısından hem ruh sağlığı açısından uyku çok kıymetli. Kendini ihmal etme küçük can sana muhtaç 🥹
A

Aylin Y.

2 Temmuz 2025 10:43
Merhaba. Bebeğim 5 aylık gündüz uykusu en fazla 1 saat o da ayakta sallanarak uyuyor. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim ? Gündüz her 2-3 saatte bir uykusu geliyor ve yarım saat yada en fazla 1 saat uyuyor. Uykusunu tam almadığı için huzursuzluk yapıyor.
İ

İlayda N. ..

2 Temmuz 2025 10:44
Gündüz de uyumuyo ki uyusa da uyusam kalkıyo yarım saate bi
İ

İlayda N. ..

2 Temmuz 2025 10:45
Aylincim bende de aynı durum var gündüzleri de uyku yok galiba bu aylarda hep öyle sürecek 7 8 ay olana kadar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir