Uyku düzeni yook

119 görüntüleme
B

Berna A. A. ..

3 Haziran 2025 23:11
Kızım 20 aylık, doğduğundan beri memede uyur aslaa gündüz uykusu yook. Akşam 8 de uyuyup 2 saatte bir meme diye uyanır gece 12 de uyanıyor sabah 5 e 6 ya kadar oyun oynuyoruz ya da memede kalıyor sonra 9 da uyanır . Herkes güne başlarken ben daha önceki günü bitiremiyorum ne yapabilirim :(
B

Betül B. ..

4 Haziran 2025 00:32
Emzirmeyi bırakana kadar süreç genelde böyle ilerliyor ama siz düzene sokmayı deneyin ki yapmaya başlayıp olmamışda olabilir ama sabredin zaman hızlı akıyor bol bol oyun aktivite yeni tatlar yedirin. İki yaş olacak nerdeyse gündüz uykusu bildiğim kadarıyla bir ya da iki kere. Gün içinde öğlene kadar yormaya çalışın size yardım etmeye alışsın rutin haline getirin çocuğunuzu en iyi siz gözlemliyorsunuz muhakkak yorulduğu ya da uyumak istediği zaman vardır sadece uykuya geçemiyordur teşvik bekler loş ışık biraz hikaye temas, bunlar gerçekten geçici zamanlar
R

Rabia Ü.

4 Haziran 2025 00:48
Benim kızımda 20 aylık gece beslenmeside yok saat bası uyanıyo ve sabahlara kadar, oturuyoruz artık çıldırmak üzereyim uykusuzluktan
F

Fatma S. ..

4 Haziran 2025 01:43
Gece beslenmesi yoksa gündüz uykusu uyuyorsa onu düzenlemeyi deneyin. 2 ise teke düşürün mesela. Hergün aynı saatte yatırıp düzen oluşturun.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir