Uyku Düzeni Yapamama Hakkında Yorumlarınıza İhtiyacım Var

91 görüntüleme
R

Rabia K. ..

28 Mart 2026 02:50
Bebeğim 6 aylık olmak üzere anne sütü alıyor sadece başından beri istediğim gibi hiç uyutamadım baktım bende çok yıpranıyorum psikolojik olarak çok yorulunca zorlamamaya karar verdim iki aydır uyku sinyallerini takip ediyorum her uykusunu bu şekilde yapıyoruz ilerleyen zamanlarda sorun olur mu yada ne önerirsiniz düzen kurabilmem için fikirlerinizi bekliyorum
a

aren

28 Mart 2026 02:54
yalnız bir anne oduğum için benim için uyku düzeni olması çok daha önemliydi iki aylıkken başladım her gün aynı saatte duşunu aldırıp emzirip uyuttum gece beslenmesini yavaş yavaş azaltıp bire düşürdüm (kilosu biraz fazla olduğu için rahatlıkla yapabildim bunu yanlış yönlendirme olmasın) bir hafta içinde bu düzene alıştı ve gece uykuları bir max iki kere bölünüyordu duşun etkisini özellikle aynı saatte uyutmanın etkisni çok fazla gördüm suan 11 aylık rutinleri yapmasak bile akşam saat yedide uyumay alışık olduğu için bu sefer o saatte uyutamayacağım bir şekildeysek ağlayarak uyumak istiyor
R

Rabia K. ..

28 Mart 2026 08:05
aren
yalnız bir anne oduğum için benim için uyku düzeni olması çok daha önemliydi iki aylıkken başladım her gün aynı saatte duşunu aldırıp emzirip uyuttum gece beslenmesini yavaş yavaş azaltıp bire düşürdüm (kilosu biraz fazla olduğu için rahatlıkla yapabildim bunu yanlış yönlendirme olmasın) bir hafta içinde bu düzene alıştı ve gece uykuları bir max iki kere bölünüyordu duşun etkisini özellikle aynı saatte uyutmanın etkisni çok fazla gördüm suan 11 aylık rutinleri yapmasak bile akşam saat yedide uyumay alışık olduğu için bu sefer o saatte uyutamayacağım bir şekildeysek ağlayarak uyumak istiyor
Çok güzel düzen kurmuşsunuz bende yanlız bakıyorum artık geç kaldığımı düşünüyorum acaba olur mu yeniden başlasam
a

aren

28 Mart 2026 08:44
yenidoğanla arasında fark olur gibi hissettirsede sanmıyorum geç kalındığını dişiydi hastalığıydı büyümesiydi derken neler neler var etkiliyor illa oğlum ilk kurduğum düzende gitmiyor sonuçta suan diş çıkartıyor yanında hep beni istiyor vs hepsi bir süreç
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir