Uyku Düzeni Hk:

111 görüntüleme
S

Sevde N. Y.

29 Mart 2026 10:00
Merhaba 3 aylık bebeğim doğduğundan beri kucakta destekli uyuyor uyuması saatler boyu sürüyor bazen yatağa yatırdığımızda uyanıyo geceleri uykusu düzensiz bazen uyuyo bazen uyumuyor çok zorluyo sabaha kadar uyutmaya çabalıyoruz gündüz uykuları iyi güzel yapıyor nedeni ne olabilir uyanıklık sürelerinede dikkat etmeye çalışıyorum kaçta uyanmalı kaç saat uyanık kalabilir ne yapmam gerekir rutin olarak acaba ?
Özge A.

Özge A.

29 Mart 2026 11:39
İlk 3 ay malesef o düzen hiç olusmuyo 4. Ayda da uyku gerilemesi oluyor hep aglıyolar dkkdld bizimde öyleydi anca 5. Ayda düzene oturtabildik
S

Sevde N. Y.

29 Mart 2026 12:00

Özge Alper

İlk 3 ay malesef o düzen hiç olusmuyo 4. Ayda da uyku gerilemesi oluyor hep aglıyolar dkkdld bizimde öyleydi anca 5. Ayda düzene oturtabildik

inşallah geçicidir sizinki gibi uyku problemi yaşayan çok bebek var çünkü
Özge A.

Özge A.

29 Mart 2026 12:04

Sevde Nur Yiğit

inşallah geçicidir sizinki gibi uyku problemi yaşayan çok bebek var çünkü

Valla bebeğim 11 aylık hala aynıyız gece uyumuyo en az 5 kere kalkıyor o da minumum yani artık cok yoruldum sinirlerim bozuldu yası arrık diğer ay nasıl hala hiç oturmaz oturmucak mı ben anlamıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir